PRIJAVA-468X60-BANNER
PERI-OPLATE DOO
PERI-OPLATE DOO
22310 ŠIMANOVCI, SRB
ZMAJA OGNJENOG VUKA 2

022 408 200
060 3542 778
060 3542 776
MILE BOJANIĆ, direktor

PERI-OPLATE DOO

Već 50 godina PERI važi za kompetentnog partnera u oblasti izrade i primene sistemskih oplata i skela. Porodičnu firmu, sa sedištem u  Weißenhornu, gde se nalazi i glavni razvojno-proizvodni centar, osnovao je 1969. godine gospodin Artur Schwörer, a danas se ona ubraja u jednu od 50 najboljih u Bavarskoj. Njeno ime je izvedeno od grčkog predloga "peri" (oko, okolo). Od 1974. PERI se strateški širi na nove zemlje i nova tržišta. Pored 20 filijala u Nemačkoj, 70 ćerki-firmi i 160 efikasnih logističkih centara sa više od 9.500 zaposlenih pokriva gradilišta na preko 90 nacionalnih tržišta širom sveta, obezbeđujući efikasnost na tržištu i blizinu klijentu. Dolaskom firme PERI u Srbiju 2003. godine uvedeni su novi standardi u oblasti oplata i skela. Inovativna tehnologija privukla je veliki broj klijenata iz oblasti građevinarstva.

Inteligentno osmišljeni proizvodi najboljeg kvaliteta

U kompaniji PERI nude se odgovarajuća rešenja oplata i skela za svaku građevinu i sve vrste betonskih radova. Razvija nove proizvode, za primene u kojima uočava potencijal za racionalizaciju. Na taj način nastaje fleksibilna sistemska oprema, sa ubedljivim i praktičnim detaljima, koja već dugi niz godina drži primat na tržištu. Njen visok kvalitet obezbeđuje isplativu investiciju. Zahvaljujući njemu, proizvodi imaju dug vek trajanja i visok stepen efikasnosti. Oprema izrađena od čelika, drveta i aluminijuma podložna je strogoj i stalnoj proveri kvaliteta i poseduje ateste i sertifikate ovlašćenih institucija.

Usluga inženjeringa shodno potrebama klijenta

Uspeh kompanije PERI ne proističe samo iz velike inovatorske snage u oblasti razvoja proizvoda, nego i iz rane internacionalizacije kao i dostignuća i stručnosti zaposlenih. Danas, zahvaljujući iskustvu i znanju preko 900 PERI inženjera širom sveta, nastaju stambeni, industrijski i poslovni objekti, neboderi, tornjevi, mostovi i tuneli. Svoja  stručna iskustva koriste kako bi, na osnovu najboljih mogućih rešenja, podržali građevinske firme prilikom realizacije njihovih projekata.

Ekonomično izvođenje radova

PERI nudi mogućnost kako iznajmljivanja tako i prodaje sistema oplata i skela. Pogotovo kombinacija ove dve opcije omogućava ekonomičnu realizaciju projekata. Rešenja oplata i skela na jednom mestu predstavljaju jednu od ključnih prednosti za naše klijente. Njihovi stručni savetnici i supervizori pružaju podršku osoblju na gradilištu, kako bi se PERI oprema koristila na što efikasniji način. Pritom uvek imaju u vidu troškove i sigurnost ljudi na gradilištu.

Podrška na licu mesta

PERI planira i isporučuje neophodne količine materijala na gradilište, od tačno isečenih šperploča malog formata, do kompleksnih jedinica oplate. Benefit njegovim klijentima su brza raspoloživost, blagovremena isporuka čak i većih količina materijala kao i realizacija nestandardnih geometrijskih formi elemenata i uz sve to prednost jasno kalkulisanih i transparentnih troškova. Istovremeno se izbegavaju skupe improvizacije na gradilištu usled nedostupnosti adekvatne opreme ili materijala. Kvalitet izvođenja radova se time značajno poboljšava.

KATEGORIJE