INFONET-468X60-BANNER
DOKA SERB
DOKA SERB
22310 PEĆINCI-ŠIMANOVCI, SRB
SVETOGORSKA 4

022 400 100
022 400 124
BRANKO DOBRIČANIN, DIREKTOR

DOKA SERB

Doka Serb je srpski ogranak austrijske kompanije Doka GmbH, jednog od svetskih lidera na polju razvoja, proizvodnje i distribucije oplatnih sistema za sve oblasti građevinarstva. Osnovna delatnost kompanije Doka Serb jeste isporuka oplatnih sistema i komponetni za primenu u visokogradnji i niskogradnji, kao i pružanje usluga konsaltinga, izrade tehničkih planova i asistenicije na gradilištu od strane Doka instruktora i to na teritoriji Srbije, Crne Gore i Makedonije. Zahvaljujući bogatoj ponudi inovativnih i visokokvalitetnih proizvoda i usluga, kao i efikasnoj globalnoj distributivnoj mreži, Doka omogućava građevinskim kompanijama da grade brže, bezbednije i ekonomičnije.

Doka Serb predstavlja samo jedan od 160 prodajnih i logističkih centara koji čine Doka Grupaciju i koji se rasprostiru u preko 70 zemalja sveta. Klijentu je na raspolaganju efikasna distributivna mreža i zagarantovano brzo i profesionalno obezbeđivanje opreme i tehničke podrške.

Doka nudi rešenja za projekte iz oblasti visoko- i niskogradnje; efikasne sisteme za izradu ploča i stubova; inovativna rešenja za izgradnju tunela, mostova, brana; sisteme za penjanje uz koje nijedna visina nije nedostižna; robusne skele nenadmašne nosivosti; sigurnosne sisteme i radne platforme koji garantuju bezbednost na gradilištu; kvalitetne i praktične komponente kao što su unapređeni podupirači, nosači, oplatne ploče, prilagođene zahtevima svakog gradilišta.

Doka sistemi ujedinjuju brzinu, bezbednost i ekonomičnost na gradilištu. Za visok standard bezbednosti, Doka nudi kompletne sigurnosne sisteme za oplate za ploče, zidove i stubove. Predmontaža zaštitnih elemenata na tlu i jednostavni delovi za povezivanje, koji omogućavaju istovremeno premeštanje oplate i platforme, obezbeđuju brz i bezbedan tok gradnje.

Doka Serb pruža klijentima takođe usluge predmontaže, servisiranja opreme i izradu specijalnih elemenata po meri obezbeđujući onaj dodatni kvalitet.

Od samog početka projekta, Doka Serb klijentu stavlja na raspolaganje svoj tim visokokvalifikovanih inženjera, kako bi mu u svim fazama gradnje davali punu podršku, bilo izradom planova oplate, bilo instruktažom na gradilištu. Doka neguje blizak kontakt sa klijentima na lokalnom nivou čineći im dostupnim iskustva iz projekata iz celog sveta. Strukturnim analizama i primenom najnovijih rezultata istraživanja, Doka inženjeri za razvoj daju svoj doprinos tome, da Doka klijenti, uz pomoć visoko razvijene oplatne tehnike, budu uvek korak ispred.