IZOLACIJA-468X60-BANNER

K-District, Beograd - Novi kompleks Starog grada

17.12.2021. | Gradjevinarstvo.rs

K-District je stambeno-poslovni kompleks koji se nalazi nadomak ušća Save u Dunav na mestu nekadašnje industrijske zone. Gradi se u tri faze i podeljen je u 10 konstruktivno nezavisnih celina, čija je ukupna površina 100.000m². Pored stambenog i poslovnog, K-District će imati prostore namenjene igri, odmoru i rekreaciji, sa posebnim akcentom na zelene površine i uređeno šetalište koje će izlaziti na Dunav.

Stambeno-poslovni kompleks K-District

Stambeno-poslovni kompleks K-District

Gradnja armirano betonske međuspratne kontrukcije brzo je realizovana zahvaljujući SKYDECK panelnoj oplati. Prilagodljiva MULTIFLEX oplata je došla do izražaja primenom na izradi greda, kapitela i raznih ukrajanja za oplatu međuspratne konstrukcije. Za izradu vertikalnih armirano betonskih elemenata korišćena je lagana panelna DOMINO oplata, kojom se ručno manipulisalo te nije bila neophodna upotreba krana.

PERI sistemi korišćeni su u izgradnji K-Districta

PERI sistemi korišćeni su u izgradnji K-Districta

PERI sistemska rešenja prilagođena specifičnostima projekta, kompetentna stručna podrška tokom čitavog procesa izgradnje i pravovremena isporuka neophodne opreme, obezbedili su efikasan i bezbedan rad kao i brz napredak gradnje. Svi neophodni PERI sistemi, kao i dodatni pribor u vidu radnih platformi i zaštitnih ograda, isporučeni su na vreme što je bio jedan od glavnih zahteva izvođača. Pored izrade projekta oplate, PERI je obezbedio profesionalnu podršku i savetovanje u cilju usklađivanja budžeta i rokova.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


BAUDER-300X250-BANNER
DOKA-300X250-BANNER
IZOLACIJA-300X250-BANNER
BINA-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nenad 17.05.2022.
Sve je to mrtvo slovo na ppairu. Kaže se u ...
Kris 14.05.2022.
Da, ali da li ljudi znaju da ce to biti zgr...
Perica Ognjanovic 16.04.2022.
Sjajan tekst, svaka cast. Mi smo upravo ugr...
Nenad 29.03.2022.
Nekada je Novi Sad bio pun parkova i zeleni...
U Opštem delu Plana detaljne regulacije pro...