INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Uslovi korišćenja


Korišćenjem bilo kog dela Gradjevinarstvo.rs portala automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem Gradjevinarstvo.rs portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo Gradjevinarstvo.rs portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

 

Gradjevinarstvo.rs Portal

Preduzeće “Infonet Group d.o.o.” posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Gradjevinarstvo.rs portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje Gradjevinarstvo.rs portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Gradjevinarstvo.rs portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

Gradjevinarstvo.rs sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje Gradjevinarstvo.rs portala koristite na vlastitu odgovornost i Gradjevinarstvo.rs se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup Gradjevinarstvo.rs portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

 

Autorska prava

Gradjevinarstvo.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava Gradjevinarstvo.rs portala i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Gradjevinarstvo.rs, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je Gradjevinarstvo.rs povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na spoljne stranice

Gradjevinarstvo.rs sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.

Gradjevinarstvo.rs linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

 

Spoljni saradnici

Gradjevinarstvo.rs štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.

Gradjevinarstvo.rs se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Gradjevinarstvo.rs može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke Gradjevinarstvo.rs koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te kako bi na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

Gradjevinarstvo.rs se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Gradjevinarstvo.rs portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

YouTube

Gradjevinarstvo.rs objavljuje video fajlove koji su locirani na serverima YouTube.com.

Video fajlovi koji su označeni kao "Related" postavljeni su po automatizmu YouTube softvera na koji Gradjevinarstvo.rs nema niti može imati uticaja. Samim tim Gradjevinarstvo.rs nije odgovoran za sadržaje ovih video fajlova.

Modifikovanje i promene pravila

Gradjevinarstvo.rs zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama Gradjevinarstvo.rs može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na Gradjevinarstvo.rs portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

 

LAFARGE-300X250-BANNER
SEEBBE2022-300X120-BANNER
LEGISGS-300X120-BANNER
ROSLER-300X120-BANNER
MAKSPLAST-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;