PRIJAVA-468X60-BANNER
LAFARGE BEOČINSKA FABRIKA CEMENTA
LAFARGE BEOČINSKA FABRIKA CEMENTA
21300 BEOČIN, SRB
TRG BEOČINSKE FABRIKE CEMENTA 1

021 874 100
011 6556 120, KANCELARIJA U BEOGRADU
021 870 559

LAFARGE BEOČINSKA FABRIKA CEMENTA

Lafarge Beočinska fabrika cementa vodeći je snabdevač građevinske industrije Srbije, lider u proizvodnji cementa i betona, pokretačka snaga i nosilac inovacija u oblasti građevinskih materijala. Kompanija posluje u okviru svetskog giganta - Holcim Grupe, koja je prisutna u više od 70 zemalja širom sveta, sa preko 2.500 pogona (fabrike cementa, betona, agregata i pogoni za mlevenje), dok se delatnost Lafarge-a u Srbiji odvija u fabrici cementa u Beočinu i više fabrika betona širom zemlje. 

Lafarge BFC aktivno učestvuje u borbi za očuvanje životne sredine i sprečavanje daljeg uticaja industrije na klimatske promene. Fokus kompanije usmeren je, između ostalog, na proširenje portfolia u pravcu palete proizvoda sa što manjom emisijom štetnih gasova.

Za potrebe domaće građevinske industrije razvijeni su i tržištu predstavljeni zeleni cement i veziva za putnu infrastrukturu koji se odlikuju značajno manjim sadržajem ugrađenog ugljenika po toni materijala, kao i zeleni beton EcoPact sa sniženim ugljeničnim otiskom za čak 30% u odnosu na standardne betone. 

Uz široku paletu visoko kvalitetnih i održivih proizvoda, Lafarge za svoje kupce obezbeđuje i tehnička rešenja, uz neophodnu podršku prilikom njihove implementacije.

KATEGORIJE