INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Mak trade - Građevinska oprema koja odgovara vašim potrebama

07.03.2023. | Gradjevinarstvo.rs

MAK TRADE GROUP je kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom artikala iz sledećih oblasti: automatika, elektroinstalacioni materijal i elektro galanterija, rasvetna tela i pribor, ventilacioni uređaji i dodatna oprema, grejna tela i rezervni delovi bele tehnike. Poverenje i pouzdanost gradi već više od 25 godina, pa danas raspolaže savremenim proizvodnim i skladišnim prostorima i sredstvima za manipulaciju i brzu isporuku elektromaterijala, kao i zalihama proizvoda širokog asortimana.

Mak trade group proizvodi, skladišti i distribuira proizvode svojim kupcima

Mak trade group proizvodi, skladišti i distribuira proizvode svojim kupcima (Foto: Mak trade)

Proizvodi, skladišti i distribuira proizvode, kako kupcima na teritoriji Srbije, tako i onima na prostorima bivše Jugoslavije (Bosna I Hercegovina, Hrvatska, Makedonija, Crna Gora, Slovenija), zatim klijentima u Grčkoj i Bugarskoj. Takođe, snabdeva klijente na tržištu  zapadne Evrope (Švajcarska, Luksemburg i Italija) i istočne Evrope (Rusija i Ukrajina). 

Ventilator

Ventilator (Foto: Mak trade)

Proizvodi

MAK TRADE GROUP u svojoj ponudi ima niz sopstvenih proizvoda, zatim proizvode renomiranih, domaćih i svetskih proizvođača koji se koriste za opremanje prostora ili celog objekta.

  • kablovi, provodnici, merna sklopna i regulaciona tehnika (sklopke, mikro prekidači, kontaktori, brojila, limitatori, releji…); 
  • elektroinstalacioni materijal (razvodni i građevinski ormani, kablovske motalice, utikači, prekidači, automatski osigurači...);
  • ventilatori (kupatilski, industrijski, plafonski) i ventilacione rešetke; 
  • grejna tela (kupatilske grejalice, kaloriferi);
  • rasveta (prigušnice, svetiljke, lampe, reflektori, lusteri, paneli, ramovi, sijalice);
  • rezervni delovi bele tehnike.

Ventilator

Ventilator (Foto: Mak trade)

Reference

MTG i M-T proizvodi se nalaze u mnogobrojnim lokalima, tržnim centrima i hipermarketima kao što su: Uradi Sam, Gigatron, Tehnomanija, Attrium Home Center, Brico S. Proizvodi iz ponude se zahvaljujući saradnji sa Energoprojektom i Interfastom, nalaze i u hotelu Hilton, zgradama Navigator i NCR na Novom Beogradu, i u kompleksima kao što su Beograd na vodi i Novi Dorćol.

Mak trade group u ponudi ima proizvode renomiranih domaćih i inostranih proizvođača

Mak trade group u ponudi ima proizvode renomiranih domaćih i inostranih proizvođača (Foto: Mak trade)

Kvalitet, standardi i sertifikati

Vođeni idejom da je klijentu neophodno ponuditi proizvod visokog kvaliteta, MAK TRADE GROUP, već dugi niz godina posluje u skladu sa najvišim međunarodnim standardima, uspostavljenim menadžmentom kvaliteta ISO 9001:2008, kao i standardima ISO 14001:2005 i OHSAS 18001:2007.  

Proizvodi MTG i M-T brenda, zadovoljavaju visoke međunarodne standarde u pogledu kvaliteta i garancije, što dokazuju sertifikati slovenačkog instituta SIQ Ljubljana, kao i sertifikati i potvrde o usaglašenosti domaćih akreditovanih institucija. Naši najprodavaniji proizvodi poseduju EMC i LVD potvrde o usaglašenosti i izjave za stavljanje CE oznaka, koje su neophodne da bi se našli na probirljivom tržištu EU. Kvalitet proizvoda je veoma cenjen, zahvaljujući dugoročnom ulaganju u istraživanje i razvoj proizvoda, alata, primeni komponenti i materijala visokog kvalieta, savremenih tehnologija i dopadljivog industrijskog dizajna. Robu i proizvode iz asortimana skladišti na propisan način, u skladu sa Zakonom o skladištenju i manipulaciji. 

Brza isporuka proizvoda širokog asortimana

Brza isporuka proizvoda širokog asortimana (Foto: Mak trade)

Ciljevi i planovi

Kompanija se trudi da maksimalno ispuni očekivanja, da klijentima obezbedi kvalitet, vrednost, dobar izbor i uslugu, kao i da bude istrajna i dosledna u tome.

Ciljevi MAK TRADE GROUP su:

  • Povećanje udela proizvodnje u ukupnim poslovnim aktivnostima.
  • Dugoročna saradnja sa kupcima/dobavljačima.
  • Efikasniji način rada i smanjenje troškova ne zanemarujući kvalitet proizvoda.
  • Širok asortiman visokokvalitetnih proizvoda po konkurentnim cenama.
  • Podizanje logistike, usluga i komunikacije na još viši nivo.

Planovi za budućnost su jasni: osvajanje novih tehnologija, učvršćivanje dobrih odnosa sa partnerima i širenje tržišta, poštujući principe tržišnog poslovanja i trendove u modernom društvu. Glavni poslovni cilj je osvajanje što više novih proizvoda, konkurentnih na domaćem ali i na tržištu u okruženju (zemlje ex YU), tržištu Ukrajine i Rusije, kao i na probirljivom tržištu EU.

Usled situacije povodom Covida 19, kompanija je odlučila da kupcima olakša uvid u asortiman i online kupovinu svojih proizvoda. Novi online shop www.maktrade.rs nudi širok asortiman građevinske opreme. Preko web prodavnice fizička i pravna lica mogu veoma lako poručiti i kupiti željene artikle.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


LEDVANCE2020-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;