INFONET-468X60-BANNER

Mak trade - Građevinska oprema koja odgovara vašim potrebama

07.03.2023. | Gradjevinarstvo.rs

MAK TRADE GROUP je kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom artikala iz sledećih oblasti: automatika, elektroinstalacioni materijal i elektro galanterija, rasvetna tela i pribor, ventilacioni uređaji i dodatna oprema, grejna tela i rezervni delovi bele tehnike. Poverenje i pouzdanost gradi već više od 25 godina, pa danas raspolaže savremenim proizvodnim i skladišnim prostorima i sredstvima za manipulaciju i brzu isporuku elektromaterijala, kao i zalihama proizvoda širokog asortimana.

Mak trade group proizvodi, skladišti i distribuira proizvode svojim kupcima

Mak trade group proizvodi, skladišti i distribuira proizvode svojim kupcima (Foto: Mak trade)

Proizvodi, skladišti i distribuira proizvode, kako kupcima na teritoriji Srbije, tako i onima na prostorima bivše Jugoslavije (Bosna I Hercegovina, Hrvatska, Makedonija, Crna Gora, Slovenija), zatim klijentima u Grčkoj i Bugarskoj. Takođe, snabdeva klijente na tržištu  zapadne Evrope (Švajcarska, Luksemburg i Italija) i istočne Evrope (Rusija i Ukrajina). 

Ventilator

Ventilator (Foto: Mak trade)

Proizvodi

MAK TRADE GROUP u svojoj ponudi ima niz sopstvenih proizvoda, zatim proizvode renomiranih, domaćih i svetskih proizvođača koji se koriste za opremanje prostora ili celog objekta.

  • kablovi, provodnici, merna sklopna i regulaciona tehnika (sklopke, mikro prekidači, kontaktori, brojila, limitatori, releji…); 
  • elektroinstalacioni materijal (razvodni i građevinski ormani, kablovske motalice, utikači, prekidači, automatski osigurači...);
  • ventilatori (kupatilski, industrijski, plafonski) i ventilacione rešetke; 
  • grejna tela (kupatilske grejalice, kaloriferi);
  • rasveta (prigušnice, svetiljke, lampe, reflektori, lusteri, paneli, ramovi, sijalice);
  • rezervni delovi bele tehnike.

Ventilator

Ventilator (Foto: Mak trade)

Reference

MTG i M-T proizvodi se nalaze u mnogobrojnim lokalima, tržnim centrima i hipermarketima kao što su: Uradi Sam, Gigatron, Tehnomanija, Attrium Home Center, Brico S. Proizvodi iz ponude se zahvaljujući saradnji sa Energoprojektom i Interfastom, nalaze i u hotelu Hilton, zgradama Navigator i NCR na Novom Beogradu, i u kompleksima kao što su Beograd na vodi i Novi Dorćol.

Mak trade group u ponudi ima proizvode renomiranih domaćih i inostranih proizvođača

Mak trade group u ponudi ima proizvode renomiranih domaćih i inostranih proizvođača (Foto: Mak trade)

Kvalitet, standardi i sertifikati

Vođeni idejom da je klijentu neophodno ponuditi proizvod visokog kvaliteta, MAK TRADE GROUP, već dugi niz godina posluje u skladu sa najvišim međunarodnim standardima, uspostavljenim menadžmentom kvaliteta ISO 9001:2008, kao i standardima ISO 14001:2005 i OHSAS 18001:2007.  

Proizvodi MTG i M-T brenda, zadovoljavaju visoke međunarodne standarde u pogledu kvaliteta i garancije, što dokazuju sertifikati slovenačkog instituta SIQ Ljubljana, kao i sertifikati i potvrde o usaglašenosti domaćih akreditovanih institucija. Naši najprodavaniji proizvodi poseduju EMC i LVD potvrde o usaglašenosti i izjave za stavljanje CE oznaka, koje su neophodne da bi se našli na probirljivom tržištu EU. Kvalitet proizvoda je veoma cenjen, zahvaljujući dugoročnom ulaganju u istraživanje i razvoj proizvoda, alata, primeni komponenti i materijala visokog kvalieta, savremenih tehnologija i dopadljivog industrijskog dizajna. Robu i proizvode iz asortimana skladišti na propisan način, u skladu sa Zakonom o skladištenju i manipulaciji. 

Brza isporuka proizvoda širokog asortimana

Brza isporuka proizvoda širokog asortimana (Foto: Mak trade)

Ciljevi i planovi

Kompanija se trudi da maksimalno ispuni očekivanja, da klijentima obezbedi kvalitet, vrednost, dobar izbor i uslugu, kao i da bude istrajna i dosledna u tome.

Ciljevi MAK TRADE GROUP su:

  • Povećanje udela proizvodnje u ukupnim poslovnim aktivnostima.
  • Dugoročna saradnja sa kupcima/dobavljačima.
  • Efikasniji način rada i smanjenje troškova ne zanemarujući kvalitet proizvoda.
  • Širok asortiman visokokvalitetnih proizvoda po konkurentnim cenama.
  • Podizanje logistike, usluga i komunikacije na još viši nivo.

Planovi za budućnost su jasni: osvajanje novih tehnologija, učvršćivanje dobrih odnosa sa partnerima i širenje tržišta, poštujući principe tržišnog poslovanja i trendove u modernom društvu. Glavni poslovni cilj je osvajanje što više novih proizvoda, konkurentnih na domaćem ali i na tržištu u okruženju (zemlje ex YU), tržištu Ukrajine i Rusije, kao i na probirljivom tržištu EU.

Usled situacije povodom Covida 19, kompanija je odlučila da kupcima olakša uvid u asortiman i online kupovinu svojih proizvoda. Novi online shop www.maktrade.rs nudi širok asortiman građevinske opreme. Preko web prodavnice fizička i pravna lica mogu veoma lako poručiti i kupiti željene artikle.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


LEDVANCE2020-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;