INFONET-468X60-BANNER
LEDVANCE EOOD PREDSTAVNIŠTVO
LEDVANCE EOOD PREDSTAVNIŠTVO
11050 BEOGRAD, SRB
MITE RUŽIĆA 8

063 280 665
011 4515 790
IGOR ĐORĐEVIĆ

LEDVANCE EOOD PREDSTAVNIŠTVO

LEDVANCE je jedan od svetskih lidera u oblasti osvetljenja koji u svojoj ponudi ima LED svetiljke, napredne LED sijalice, inteligentna i mrežna Smart Home & Smart Building rešenja kao i tradicionalne sijalice i svetiljke.

LEDVANCE je proistekao iz poslovanja kompanije OSRAM i sada je u vlasništvu kineske kompanije iz oblasti osvetljenja MLS Co., LTD. (MLS). Kompanije ima u više od  50 država a predstavništa koja se bave prodajom u više od 140 država, pa shodno tome LEDVANCE ima veoma povoljan pristup globalnom tržištu koji se temelji na pouzdanim, dugogodišnjim odnosima sa klijentima kao i moćnom distributivnom mrežom.

Na osnovu ugovora sa OSRAMom, LEDVANCE nastavlja da razvija OSRAMov brend (SYLVANIA za američko i kanadsko tržište) za mnoge proizvode, uključujući kompletan portfolio LED sijalica i tradicionalnih svetiljki. LEDVANCE razvija i svoj proizvodni brend za segment profesionalnih LED svetiljki koji plasira preko distributera.

Sam moto i obećanje koje kompanija daje, ogleda se u njenom nazivu koji kaže da joj je cilj da unapredi svetlost - LED ADVANCE – LEDVANCE.

LEDVANCE koristi stogodišnje iskustvo sa pogledom u budućnost, utvrđujući i unapređujući svoj položaj vodećeg proizvođača sijalica i svetiljki.

U segmentu smart home i  LED svetiljki, proizvodi se prodaju pod imenom brenda OSRAM sve dok se ne kompletira rebranding program. U ovom segmentu, LEDVANCE takođe koristi i razvija sopstveni brend.

Brend LEDVANCE se koristi za LED svetiljke koje se prodaju na veliko profesionalnim korisnicima, npr. arhitektama i instalaterima. Za podršku ovom segmentu poslovanja, LEDVANCE može da koristiti i brend OSRAM tokom sledećih nekoliko godina.

U oblasti tradicionalnih sijalica (kompaktne fluorescentne sijalice i halogene sijalice) fokus je na održavanju i proširivanju trenutnog tržišnog udela i to maksimalnim približavanjem kupcima i cenovnom efikasnošću. Isto važi i za LED sijalice, gde je namera da se poveća tržišni udeo u „inteligentnim" LED sijalicama. To će se postići unapređenjem konkurentnosti čitavog portfolia, optimizacijom procesa i diferencijalnim pristupom svojim distributivnim kanalima.

Kada je u pitanju oblast pametnih i mrežnih proizvoda, LEDVANCE planira da na platformi OSRAM LIGHTIFI gradi nove linije proizvoda, tako što će na tržište dovesti pametne uređaje za osvetljenje ali i uređaje za pametne kuće.