INFONET-468X60-BANNER

Gradi se nova gradska poslovna zona u bloku 51

09.02.2021. | Beobuild

Blok 51 nalazi se na Bežanijskoj kosi, tik uz auto-put i nedaleko od Bežanijske petlje, a budući kompleks se sastoji od tri parcele namenjene poslovno-komercijalnim sadržajima, na kojima je predviđena izgradnja multifunkcionalnih poslovnih objekata. Izgradnja kompleksa počela je u decembru prošle godine, izvodiće se u tri faze, a ukupna površina planiranih objekata iznosi 65.569 kvadratnih metara. Poslovni kompleks "Green Escape" gradi kompanija IMEL GROUP.

Poslovni kompleks Green Escape

Poslovni kompleks "Green Escape"

Uređenje ovog prostora je zamišlјeno kao nova gradska poslovna zona - sa širokim spektrom ponuđenih sadržaja koji pored samog poslovnog prostora u okviru tri objekta nude i kompatibilne hotelske kapacitete, poslovne apartmane, konferencijske sale, spa centar sa bazenom i svim pratećim sadržajima, sportske objekte i terene, usluge čuvanja dece, lokale sa prodavnicama i uslužnim delatnostima i drugo.

Trenutno je u izgradnji prvi (K3) od tri objekta, čija je funkcija poslovna, a karakteriše ga moderna fasada sa dominantnim ulaznim portalom duple spratne visine i velikim staklenim površinama sa otvarajućim prozorskim krilima. Ukupna površina prvog objekta je 14.007m². Završetak prve faze očekuje se na proleće 2022. godine.

Pored objekta koji se trenutno gradi, ovaj kompleks sastojaće se od još dva objekta planirana za realizaciju u narednim fazama. Krajem ove godine planiran je početak gradnje druge faze u kojoj je predviđena izgradnja objekta K2, odnosno kombinovano poslovno-hotelskog krila, ukupne površine 22.852m². 

Najveći od sva tri objekta (K1) u kompleksu takođe je poslovne namene, a planiran je u poslednjoj trećoj fazi realizacije. Izgradnja poslednje faze trebala bi da počne u drugom kvartalu 2022. godine i da traje 24 meseca, a ukupna površina planiranog objekta iznosi 28.710m². Sam ambijent i okruženje ove nove poslovne četvrti predstavlјa jedan novi gradski kutak sa uređenim platoom, dekorativnim zelenilom, vodenim površinama, fontanama i puno otvorenog prostora za sedenje i neformalno poslovanje, koji je u funkciji tokom čitave godine.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;