INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Brzo i lako do elektroopreme najboljih svetskih proizvođača

10.07.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija UNIRPOM je jedan od vodećih distributera elektromaterijala i to radi vrlo uspešno više od 30 godina. Raspolaže širokom paletom elektroinstalacione opreme, a ono što je takođe bitno razlikuje od ostalih distributera je to što pruža stručnu i tehničku podršku svojim klijentima.

Bogat asortiman elektroopreme (Foto: Uniprom)

Ljubazni i stručno obučeni komercijalisti su spremni da Vam pruže podršku u svakom trenutku, kao i pomoć da brzo i efikasno obezbedite sve što Vam je potrebno za uspešan završetak projekta.

UNIPROM je zastupnik poznatih svetskih i domaćih proizvođača niskonaponske opreme.

KABLOVI – U svojim skladištima ima sve vrste niskonaponskih i srednjenaponskih kablova: energetski, instalacioni, vatrootporni, solarni, signalni, telefonski kablovi, provodnici...

Kablovi

Sve vrste niskonaponskih i srednjenaponskih kablova (Foto: Uniprom)

NOSAČI KABLOVA (REGALI) – UNIPROM je distributer proizvođača OBO BETTERMANN Nemačka i PEKOM Srbija, a uz to pruža stručnu i tehničku podršku svojim klijentima pri projektovanju i optimizaciji trasa.

Nosači kablova

Nosači kablova (Foto: Uniprom)

PVC I HALOGEN FREE KRUTE CEVI, OPREMA ZA MONTAŽU, REBRASTA CREVA HALOGEN FREE I KANALICE – uvoznik proizvodnog programa DIETZEL UNIVOLT Austrija.

Uniprom-cevi-creva-halogen-free

PVC i Halogen free cevi (Foto: Uniprom)

NISKONAPONSKA SKLOPNA TEHNIKA – UNIPROM je distributer proizvođača NOARK sa automatskim osiguračima, FID sklopkama,  tasterima, zaštitnim prekidačima, relejima i postoljima.

Noark osigurači

Noark osigurači (Foto: Uniprom)

GROMOBRANIJA – pocinkovana traka, uzemljivači, kompletna gromobranska oprema.

INDUSTRIJSKA PRIKLJUČNA OPREMA – UNIPROM je jedini zvanični distributer kompanije BALS Nemačka u Srbiji, jednog od vodećih evropskih proizvođača industrijskog priključnog programa i gradilišnih ormana.

2Uniprom-industrijska-oprema-Bals

Industrijska oprema Bals (Foto: Uniprom)

KABLOVSKI PRIBOR – kablovske papučice, čaure, termoskupljajuće spojnice i završnice, termoskupljajući bužiri. Distributer je svih vrsta kablovskih vezica italijanskog proizvođača SAPISELCO.

RAZVODNE KUTIJE – UNIPROM je distributer proizvođača HENSEL.

Kompanija UNIPROM u svakom trenutku na lageru ima velike količine zaliha ovih roba, koje iz sopstvenog poslovnog i magacinskog prostora od 7.000m2 distribuira kupcima. Pored magacinskog prostora od 3.000m2 u Zemunu, firma raspolaže i sa 4.000m2 sopstvenog  magacinskog prostora u Zrenjaninu.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;