INFONET-468X60-BANNER

Brzo i lako do elektroopreme najboljih svetskih proizvođača

23.08.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija UNIRPOM je jedan od vodećih distributera elektromaterijala i to radi vrlo uspešno više od 30 godina. Raspolaže širokom paletom elektroinstalacione opreme, a ono što je takođe bitno razlikuje od ostalih distributera je to što pruža stručnu i tehničku podršku svojim klijentima.

Bogat asortiman elektroopreme (Foto: Uniprom)

Ljubazni i stručno obučeni komercijalisti su spremni da Vam pruže podršku u svakom trenutku, kao i pomoć da brzo i efikasno obezbedite sve što Vam je potrebno za uspešan završetak projekta.

UNIPROM je zastupnik poznatih svetskih i domaćih proizvođača niskonaponske opreme.

KABLOVI – U svojim skladištima ima sve vrste niskonaponskih i srednjenaponskih kablova: energetski, instalacioni, vatrootporni, solarni, signalni, telefonski kablovi, provodnici...

Kablovi

Sve vrste niskonaponskih i srednjenaponskih kablova (Foto: Uniprom)

NOSAČI KABLOVA (REGALI) – UNIPROM je distributer proizvođača OBO BETTERMANN Nemačka i PEKOM Srbija, a uz to pruža stručnu i tehničku podršku svojim klijentima pri projektovanju i optimizaciji trasa.

Nosači kablova

Nosači kablova (Foto: Uniprom)

PVC I HALOGEN FREE KRUTE CEVI, OPREMA ZA MONTAŽU, REBRASTA CREVA HALOGEN FREE I KANALICE – uvoznik proizvodnog programa DIETZEL UNIVOLT Austrija.

Uniprom-cevi-creva-halogen-free

PVC i Halogen free cevi (Foto: Uniprom)

NISKONAPONSKA SKLOPNA TEHNIKA – UNIPROM je distributer proizvođača NOARK sa automatskim osiguračima, FID sklopkama,  tasterima, zaštitnim prekidačima, relejima i postoljima.

Noark osigurači

Noark osigurači (Foto: Uniprom)

GROMOBRANIJA – pocinkovana traka, uzemljivači, kompletna gromobranska oprema.

INDUSTRIJSKA PRIKLJUČNA OPREMA – UNIPROM je jedini zvanični distributer kompanije BALS Nemačka u Srbiji, jednog od vodećih evropskih proizvođača industrijskog priključnog programa i gradilišnih ormana.

2Uniprom-industrijska-oprema-Bals

Industrijska oprema Bals (Foto: Uniprom)

KABLOVSKI PRIBOR – kablovske papučice, čaure, termoskupljajuće spojnice i završnice, termoskupljajući bužiri. Distributer je svih vrsta kablovskih vezica italijanskog proizvođača SAPISELCO.

RAZVODNE KUTIJE – UNIPROM je distributer proizvođača HENSEL.

Kompanija UNIPROM u svakom trenutku na lageru ima velike količine zaliha ovih roba, koje iz sopstvenog poslovnog i magacinskog prostora od 7.000m2 distribuira kupcima. Pored magacinskog prostora od 3.000m2 u Zemunu, firma raspolaže i sa 4.000m2 sopstvenog  magacinskog prostora u Zrenjaninu.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;