INFONET-468X60-BANNER

LEDVANCE: Snaga kroz svetlost

04.10.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Sa preko 100 godina iskustva u opštem osvetljenju, LEDVANCE kombinuje tradicionalnu tehnologiju osvetljenja sa pionirskim inovacijama u rasveti za skoro svaku primenu. Pored ovog jedinstvenog znanja, brend se posebno oslanja na dugoročne odnose sa kupcima i snažnu globalnu prodajnu mrežu.

Snaga kroz svetlost (Foto: LEDVANCE)

Kao stručnjak za tehnološke trendove, LEDVANCE prednjači u ispunjavanju promenljivih zahteva za visokokvalitetnim i dugotrajnim svetlom, a kao snažan lokalni partner uvek je pouzdano na vašoj strani u preko 140 zemalja.

Bilo da se radi o sijalicama, lampama, sistemu LED traka ili najsavremenijim rešenjima za upravljanje svetlom, LEDVANCE timovi stručnjaka su fokusirani na specifične potrebe svojih kupaca. Ovaj brend daje odlučujući doprinos povećanju vaše konkurentnosti pomoću tehničkih inovacija i jednostavnih, inteligentnih rešenja za osvetljenje koja su usklađena sa propisima EU.

Veran svom sloganu "Snaga kroz svetlost", LEDVANCE vam nudi LED alternative koje su usaglašene sa EU, a time i pouzdane u budućnosti u skoro svakoj situaciji. Takođe, čini prelazak na LED osvetljenje zaista jednostavnim tako što u će ubuduće nuditi svoje profesionalne lampe pod sopstvenim imenom širom EU.

LEDVANCE vam nudi LED alternative koje su usaglašene sa EU

LEDVANCE vam nudi LED alternative koje su usaglašene sa EU (Foto: LEDVANCE)

Dakle, vi i vaši kupci samo treba da zapamtite jednu stvar: ako na ambalaži piše LEDVANCE, znate da će lampa unutra biti efikasna, otporna na budućnost i visokog kvaliteta.

Važno je istaći da će LEDVANCE portfolio, prodajna podrška i usluga dati ključnu konkurentsku prednost vašoj borbi protiv lošeg svetla - danas i sutra.

Mnogo toga se dogodilo, kako u svetu, tako i u brendu LEDVANCE. Klimatske promene, COVID-19 i geopolitički sukobi ubrzavaju održivu i inovativnu akciju. LEDVANCE aktivno oblikuje ovu promenu kao jedan od vodećih dobavljača u industriji osvetljenja.

Pošto se poslednjih godina LEDVANCE pokazao kao pouzdan i dobro distribuiran brend za modernu rasvetu, energetski efikasne sisteme za upravljanje svetlom i fleksibilne trake, načinio je sledeći korak. Tokom leta 2023. godine OSRAM LED lampe prešle su pod brend LEDVANCE.

 OSRAM LED lampe prešle su pod brend LEDVANCE

 OSRAM LED lampe prešle su pod brend LEDVANCE (Foto: LEDVANCE)

Ovim prelaskom čitav niz održivih i inovativnih LED rešenja za skoro svaku primenu našao se pod brendom LEDVANCE, u skladu sa postulatom ovog brenda "Snaga kroz svetlost".

Tokom unapređivanja svojih proizvoda i usluga, LEDVANCE se fokusira na energetsku efikasnost, ekonomičnost prostora i dobrobit ljudi. Uveren je da samo zajedno možemo uspešno da se promenimo. Zato nisu važna samo rešenja za osvetljenje okrenuta budućnosti, već pre svega partnerstvo sa kupcima.

Pokazujući timski duh, inovativnost i hrabrost, LEDVANCE je uvek korak ispred izazova budućnosti. Pridružite im se i putujte zajedno u budućnost svetlosti.

LED JE LEDVANCE. Brend na koji možete uvek računati.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


LEDVANCE2020-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;