INFONET-468X60-BANNER
LORENCIC
LORENCIC
11080 BEOGRAD-ZEMUN, SRB
BATAJNIČKI DRUM X DEO 1A

011 4142 322
011 4142 323
011 4142 324
ĐORĐE STOJANOVIĆ, DIREKTOR

LORENCIC

Tehnika + servis za građevinskog profesionalca! 

Marka Lorencic Bauservice stoji već više od 30 godina za tehniku + servis za građevinskog profesionalca! Svakog dana imaju zadovoljne klijente zbog orijentacije na proizvod i servis – i to ne samo u Austriji, već i u velikom delu centralne i istočne Evrope.

Korist, koju nude građevinskom profesionalcu, nastaje na osnovu obimnog asortimana građevinskih mašina, građevinskog pribora i posebnih građevinskih materijala, kao i usluga visokog servisnog kvaliteta. Saradnici u Lorencic servisnim centrima nude inovativna kao i individualna rešenja. Pre svega njihovo stručno znanje i angažman čine kompaniju dugoročno pouzdanim partnerom za klijente.

Poslovna misija

Kao internacionalno vodeće preduzeće na tržištu, LORENCIC nudi sveobuhvatan asortiman proizvoda i izvrsno savetovanje.

Zbog najveće orijentacije na proizvode i servis, predstavljaju prvi kontakt za klijente. Kvalitet u radu, dokazano stručno znanje i tehnička kompetencija stvaraju osnovu za to.

Prodaja, servis, popravak i iznajmljivanje slede preko njihovog servisnog centra. Njihovi proizvodi i usluge su dostupni brzo i jednostavno.

Dugogodišnje iskustvo i blizina klijentima stvaraju sigurnost i poverenje.

Njihov odnos prema klijentima, dobavljačima i saradnicima formiran je na osnovu iskrenog poštovanja, angažmana i odgovornosti.

Najveću vrednost polažu na podršku i ljubaznost u međusobnom ophođenju. Svaki pojedinac doprinosi celini svojim profesionalnim postupanjem.

Lorencic grupa raspolaže trenutno sa 18 sopstvenih lokacija u 8 zemalja i broji skoro 300 saradnika. Lorencic ima ravnu, decentralizovanu strukturu organizacije, a njihove lokacije su lokalni servisni centri sa najvećom mogućom autonomijom.

Kao lider na tržištu, Lorencic Bauservice nudi za građevinske preduzetnike, postavljače obloga, fasadere, molere i druge građevinske profile širok i dubok asortiman. Asortiman proizvoda obuhvata više od 25.000 artikala vrhunskih marki i njihovih sopstvenih privatnih robnih marki Lorencic i Profox. Ovo nas čini kompletnim ponuđačem građevinskih mašina, građevinskog pribora i posebnih građevinskih materijala.

Sa svojim sveobuhvatnim servisom u stručnim radionicama, mobilnim građevinskim servisom i popravkom, kao i bogatim asortimanom mašina za iznajmljivanje nude dodatnu fleksibilnost za svoje klijente.

Aplikacija

Kompanija Lorencic uvela je inovativnu aplikaciju mLorencic za naručivanje građevinskog alata, mašina i materijala. Ovo je vaš idealni partner za brzo, jednostavno i sigurno naručivanje direktno iz udobnosti vašeg pametnog telefona! Bez obzira jeste li vlasnik male građevinske firme, profesionalni majstor ili trgovac, Lorencic je tu da vam olakša život i učini vaše građevinske projekte uspešnim.

Naručivanje je jednostavno i intuitivno. Dodajte željene proizvode u korpu i završite narudžbinu u nekoliko jednostavnih koraka. Roba se šalje na vašu adresu, a možete je i lično preuzeti u poslovnici u Beogradu.

KATEGORIJE