IZOLACIJA-468X60-BANNER
CP SRB PNEUMATIC
CP SRB PNEUMATIC
11080 BEOGRAD-ZEMUN, SRB
PAZOVAČKI PUT 16 A

011 3161 885
011 3161 937
064 2699 101
011 3163 175

CP SRB PNEUMATIC

Preduzeće CP SRB PNEUMATIC osnovano je 2014. godine. Do danas je steklo značajan ugled u sektoru građevinarstva, kako u Srbiji tako i u regionu.

Osnovna delatnost firme su uvoz, distribucija i servis pneumatskih i hidrauličnih alata, priključaka, generatora, kompresora i dodatne opreme za rad, proizvođača Atlas Copco, zatim uvoz i distribucija građevinskog segmenta pumpi Xylem grupacije u koje spadaju najveći svetski brendovi „Flygt“ i „Godwin“, hidrauličnu priključnu opremu Epiroc, jedne od fabrika Atlas Copco grupacije za rudarstvo, infrastrukturu i prirodne resurse, a od skoro zastupa Husqvarna brend u oblasti mašina za utabavanje i obradu betona. Zahvaljujući timu profesionalaca, spremna je da u svakom trenutku odgovori na sva pitanja svojih trenutnih klijenata i korisnika, ali i onih koji bi to mogli postati.

Poslovni partneri su privatne građevinske firme, kao i javne ustanove na teritoriji cele Srbije.

Nakon prodaje mašina, vrši i redovan servis i održavanje istih. Glavna prednost je dobro razvijen biznis plan koji osigurava nesmetano kretanje robe i dolazak do krajnjeg korisnika u najkraćem mogućem roku.

Xylem grupacija je vodeća svetska kompanija u oblasti tehnologije vode. Xylem pomera, tretira, analizira i ponovo vraća vodu u životnu sredinu, pomažući ljudima da je efikasnije koriste, kako u svojim domovima i zgradama, tako i u fabrikama ili poljoprivrednim gazdinstvima. Zahvaljujući kombinaciji vodećih proizvodnih brendova, stručnih znanja i ekspertiza, zasnovanih na dugogodišnjem radu i iskustvu u inovacijama, kompanija Xylem razvila je jake i dugoročne veze sa svojim kupcima u preko 150 zemalja širom sveta.