INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Baumit Beton za brze radove i DIY projekte

10.07.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Pre četiri godine kompanija Baumit domaćem tržištu predstavila je, sada već dobro poznati, Baumit Beton B20 - suvi beton u džaku spreman za upotrebu. Usled težnje ka konstantnim inovacijama, Baumit je od ove godine u svoju ponudu uvrstio novi proizvod: Baumit Beton B30 White, unapred zamešani beton jedinstvene bele boje, sa visokom klasom čvrstoće C25/30.

BAUMIT BETON

Može se koristiti za sve radove betoniranja u kući i dvorištu (Foto: Baumit)

Novi Beton B30 White idealan je za kreiranje elegantnih betonskih staza, dekorativnih elemenata i "uradi sam" projekata koji će vašem domu ili vrtu dodati novi šarm.

Priprema - samo dodaj vodu!

Sve što je potrebno je da se pomeša materijal iz džaka i voda (3-4,0 l/džak). Beton B20/B30 White može se zamešati ručno ili u mešalici sa slobodnim padom, protočnoj ili ručnoj mešalici. Baumit Beton je otporan na mraz i garantuje brzu i sigurnu ugradnju.

BAUMIT BETON

Preostali materijal u džaku može se iskoristiti kasnije (Foto: Baumit)

Pri izradi dekorativnih elemenata, može se izlivati u silikonske ili plastične modle, te predstavlja idealno rešenje za DIY projekte za vaš dom ili dvorište. Ideje za vaš sledeći "uradi sam" projekat potražite na Baumit blogu.

Brza i jednostavna upotreba, široka primena

U poređenju sa betonom isporučenim na gradilište u formi svežeg betona, Baumit suvi betoni u džaku imaju nekoliko prednosti: smese su dostupne u manjim pakovanjima (25kg) za manje poslove i za jednostavno korišćenje na teško dostupnim lokacijama.

Baumit beton

U materijal iz džaka treba samo dodati vodu (Foto: Baumit)

Tokom radova, ne zavisite od dobavljača i brzina izvođenja radova u potpunosti je u vašim rukama. Materijal koji je preostao, možete koristiti na sledećem projektu.

  • Garantovana konzistentnost kvaliteta;
  • Jednostavno skladištenje i obrada;
  • Univerzalni beton - širok raspon upotrebe u kući i vrtu;
  • Beli beton - dekorativan sa visokom klasom čvrstoće;
  • Otporni na mraz.

BAUMIT BETON

Pogodan za modle i DIY projekte (Foto: Baumit)

Baumit Beton B20 možete koristiti za sve radove betoniranja u kući i dvorištu, za izradu temelja, radove betoniranja sa oplatama, stepeništa, prozorskih elemenata, ukrasnih stubova, trotoara, staza, za postavljanje ploča za popločavanje, ograda, za popravku i sanaciju nekonstrukcijskih betonskih elemenata.

Baumit beton

Dostupan u manjim pakovanjima za manje projekte (Foto: Baumit)

Može se koristiti za izradu nagiba betona na balkonima i terasama, kao i za izradu podova na drenažnom sloju u garažama i podrumima, za sve zidarske radove u dvorištu, za postavljanje različitih elemenata na igralištu za decu (ljuljaške, klackalice, tobogani).

BAUMIT BETON

Beton otporan na mraz (Foto: Baumit)

Baumit Beton B30 White specijalno je osmišljen za izradu betonskih staza i ploča, dekorativnih elemenata, dekorativnih podova i za izradu pozicija gde se zahteva povećana čvrstoća.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


MORAVACEM-300X250-BANNER
LAFARGE-300X250-BANNER
MAKSPLAST-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;