INFONET-468X60-BANNER
BAUMIT
BAUMIT
11130 BEOGRAD-KALUĐERICA, SRB
SMEDEREVSKI PUT 25 K

011 3475 079
011 3475 082
TEODORA STANIĆ

BAUMIT

Kao austrijska marka utemeljena 1988. godine, Baumit se ubraja u najuspešnje brendove građevinskog materijala u Evropi. U međuvremenu Baumit je proširio svoje poslovanje u 30 zemalja sveta, a u Srbiji Baumit posluje od 2002. godine sa sedištem u Beogradu.

Početkom 2006. godine Baumit je započeo i prizvodnju u vlastitoj fabrici u Aranđelovcu, gde se proizvodi deo proizvodnog programa.

Fasade, malteri, estrisi, lepkovi za keramiku, industrijski i epoksidni podovi, sanacioni proizvodi, specijalni proizvodi, kao i proizvodi za unutrašnje uređenje predstavljaju samo deo proizvoda iz ponude.

Zahvaljujući intenzivnom istraživanju, razvoju proizvoda i izraženoj orijentaciji prema kupcu, stalno nastaju novi Baumit proizvodi koji ispunjavaju visoke standarde u pogledu kvaliteta i bezbednosti.

Svesna velikog uticaja građevinskog materijala na kvalitet unutrašnjeg vazduha, kompanija Baumit je 2015. godine pokrenula projekat pod nazivom „HealthyLiving’’ („Zdravo stanovanje“). Cilj projekta je analiza uticaja različitih materijala na dobrobit i zdravlje stanara. Za potrebe pomenutog istaživanja, u mestu Wopfing u Austriji, napravljen je najveći istraživački centar ovog tipa u Evropi – Viva Park.

Podrazumeva se da Baumit ispunjava zahteve norme kvaliteta EN ISO 9001, a svi Baumit ETICS sistemi su sertifikovani po ETAG normama, sa ETA atestima i dokazani su u praksi!

Naša vizija je da svi ljudi žive u zdravim, energetski efikasnim i lepim domovima!