INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Otkrijte beskrajne mogućnosti sa NEXE crepom

20.04.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Dobrodošli u svet gde tradicija susreće inovaciju, a kvalitet postaje standard. NEXE, lider u proizvodnji građevinskih materijala, sa ponosom predstavlja izvanredne modele crepa koji su dizajnirani da zadovolje sve potrebe vašeg krova, bilo da je reč o obnovi starih zdanja ili izgradnji savremenih arhitektonskih čuda.

Glinex

40 godina garancije na crep (Foto: Nexe)

Ovi proizvodi su plod dugogodišnjeg iskustva i inovacija u tehnologiji proizvodnje, što garantuje ne samo estetsku vrednost, već i neupitnu dugovečnost i funkcionalnost. Uverite se zašto je NEXE sinonim za kvalitet na kojem možete graditi budućnost.

Biber

Biber crep, kao jedan od najstarijih modela crepova u istoriji, svojim jednostavnim izgledom, pruža različite mogućnosti u dizajniranju projekata. Prisutan je prilikom sanacije krovova starih tradicionalnih objekata, koji predstavljaju značajnu kulturnu baštinu.

Ne manje značajno mesto, Biber crep zauzima i u savremenoj arhitekturi. Svojim jednostavnim klasičnim oblikom može se koristiti kao ukras za isticanje manjih površina ili celokupnih krovnih ravni.

Biber

Biber crep natur (Foto: Nexe)

Ovaj model crepa se dobija tehnologijom vučenja, a ne presovanja, od visokokvalitetne gline. Kasetnim pečenjem na visokim temperaturama postiže se visok kvalitet mikrostrukture ovog crepa, što u velikoj meri doprinosi odličnoj otpornosti na mraz i obezbeđuje dugačak vek trajanja.

Dostupan je u natur boji.

Ideal +

IDEAL + je novi model crepa iz porodice NEXE crepova. Karakterišu ga odlična funkcionalnost, tačne dimenzije i dvostruki falc.

Najbitnija prednost primene crepa IDEAL + u odnosu na druge slične crepove od gline je njegovo konstruktivno rešenje koje omogućava klizno letvisanje krovne ravni.

Ideal plus

Ideal + crep natur (Foto: Nexe)

Uz osnovni model crepa IDEAL + nude se i specijalni crepovi za kompletiranje krovne ravni i to: žlebnjak, levi završni crep, desni završni crep, ventilacioni crep i snegobran.

Dostupan je u natur boji.

Glinex Trend

GLINEX TREND je ravan, presovani glineni crep za pokrivanje krovova. Duboki dupli falcevi omogućavaju izvanrednu zaptivenost krovne površine.

Najbitnija prednost primene crepa GLINEX TREND u odnosu na druge slične crepove od gline je njegovo konstruktivno rešenje koje omogućava klizno letvisanje krovne ravni u rasponu od 31,5cm do 35,5cm. Ovakvim načinom postavljanja crepa GLINEX TREND eliminišu se greške nastale tokom izvođenja krovne konstrukcije, a sama konstrukcija crepa omogućava da se na već postojećoj krovnoj ravni sa lakoćom zameni stari crep.

Glinex

Glinex Trend crep crni (Foto: Nexe)

Uz osnovni model crepa GLINEX TREND nude se i specijalni crepovi za kompletiranje krovne ravni i to: žlebnjak, levi završni crep, desni završni crep, ventilacioni crep i snegobran.

Dostupne boje: natur, crna, bordo, antracit, bakarna i braon.

Crepovi velikog formata

Crepovi velikog formata (Valens, Cezar i Oktavijan) svojim kvalitetom, bojom i dizajnom predstavljaju jedinstvenu kombinaciju za vaš krov. Glavna odlika crepa je njegova veličina (10 kom/m2) što znatno utiče na utrošak materijala, kao i brzinu gradnje, a na kraju predstavlja i bolju ekonomsku isplativost.

Crepovi velikog formata

Crepovi velikog formata: Cezar crveni, Valens antracit i Oktavijan smeđi lux (Foto: Nexe)

Garancija na NEXE crep je 40 godina!

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


MLADOST-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;