IZOLACIJA-468X60-BANNER

WINDOSHOW-970X250-BANNER

VEKA - 25 godina uspešnog poslovanja na našem tržištu

14.12.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija VEKA je obeležila 25 godina postojanja na tržištu Srbije i regiona. Za svoje partnere i saradnike organizovali su seminar i proslavu u hotelu "Fruške Terme" u Vrdniku, u periodu od 28. novembra do 1. decembra. Čestitamo kompaniji VEKA na dosadašnjem radu i postignutim rezultima. U nastavku teksta ćemo pokušati da približimo atmosferu sa seminara i proslave.

Veka

25 godina u Srbiji (Foto: VEKA)

VEKA partneri su imali priliku da se edukuju i informišu o svim inovacijama kompanije na tržištu PVC profila, rezultatima koji su ostvareni u prethodnom periodu, marketinškoj i prodajnoj strategiji, benefitima koje VEKA nudi za svoje partnere, kao i o budućim projektima i planovima.

Predstavljen je novi sistem profila AluConnect, novi koncept čeličnog ojačanja, izmene u sistemu VEKAMOTION, kao i novi klizni sistem VEKAMOVE.

VEKA podstiče nove ideje i pokreće vodeće tehnologije i time postaje inovator u čitavoj branši. U velikoj meri fokusira se i na digitalni svet. Mnogo lakšem i bržem radu doprinosi moćna online platforma WinDoPlan. Sa svojim sestrinskim kompanijama TEXINO i DBS, VEKA je aktivno uključena u stvaranje koncepta pametnih kuća i digitalizaciju čitave industrije - za tehnologiju inteligentnih kuća i brže, stabilnije i ekonomičnije procese u izradi prozora i vrata.

VEKA je svoju visoku poziciju na tržištu PVC stolarije ostvarila prvenstveno zahvaljujući vrhunskom kvalitetu profilskih sistema za prozore, vrata, roletne i klizne sisteme, koje kompanija razvija i proizvodi još od 1969. godine, skoro punih 55 godina.

Partnerska mreža kompanije VEKA u Srbiji i regionu je velika, profesionalna i efikasna. Kao lider na tržištu, VEKA snabdeva svoje partnere vrhunskim profilima, ali pored toga pruža i veliki broj relevantnih usluga, kao podršku u svakodnevnom poslovanju. Kao jedna od najuspešnijih porodičnih kompanija u Nemačkoj, veoma ceni partnersku saradnju i dugogodišnje, stabilno i uspešno zajedničko poslovanje.

Kako bi se održao jedinstven nivo kvaliteta i odgovorilo potrebama sve zahtevnijeg tržišta, kompanija ulaže u istraživanje i razvoj - a time i u budućnost proizvoda i u jaku poziciju VEKA partnera.

VEKA koncept partnerstva podržava proizvođače PVC prozora i vrata u svim oblastima, počev od savršenog proizvoda, veoma efikasne isporuke, logistike, optimizacije proizvodnje i IT usluge, do prodaje i marketinške podrške, širokog programa obuke i seminara i razvoja novih strategija kompanije. Sve sadašnje i buduće strategije, proizvodi, sistemi i usluge imaju za cilj da partnerima pruže dugotrajnu sigurnost i orijentaciju, a da kompanija VEKA i ubuduće bude njihov siguran dobavljač profilskih sistema.

VEKA je takođe posvećena zaštiti životne sredine, pa su održivost i reciklaža njene veoma bitne aktivnosti.

Seminar je završen svečanom večerom na kojoj se Vladimir Tasevski, regionalni predstavnik kompanije, zahvalio partnerima, spoljnim saradnicima, prisutnim članovima kompanije VEKA iz Nemačke i svom timu iz predstavništva. Dodeljena su priznanja partnerima za 10, 20 i 25 godina saradnje. Atmosfera je bila veoma prijatna, uz veselu muziku i neizbežnu tortu i duvanje svećica povodom 25. rođendana predstavništva.  

Narednog dana usledila je organizovana poseta i ručak u restoranu vinske kuće Kovačević, uz prijatne zvuke vojvođanskih tamburaša.

Kombinacijom vrhunskog VEKA PVC profila za prozore i vrata, izvarednih zaptivki, okova i funkcionalnog termoizolacionog stakla, dobija se savršen prozor koji ispunjava sve uslove modernog građevinarstva: visoku energetsku efikasnost, odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju, estetiku, dugovečnost, lako korišćenje i održavanje i visok stepen sigurnosti.

Slobodno se obratite proizvođačima VEKA stolarije, a oni će vam pomoći da odaberete prozore i vrata u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Zoran Šumaruna 19.02.2024.
Pravilno postavljena podkonstrukcija i prav...
Stojkovic 12.02.2024.
A voda sto Malo Malo pa nestane to nema vez...
Sile 24.01.2024.
Sve ovo je super, ali fali nam minimum jos ...
Darko 17.01.2024.
A što tako ne okreče Beograd? Svi stranci s...
Branka 06.01.2024.
Videla sam hotel i u šoku sam. Ne razumem z...

;