INFONET-468X60-BANNER

VEKA - 25 godina uspešnog poslovanja na našem tržištu

14.12.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija VEKA je obeležila 25 godina postojanja na tržištu Srbije i regiona. Za svoje partnere i saradnike organizovali su seminar i proslavu u hotelu "Fruške Terme" u Vrdniku, u periodu od 28. novembra do 1. decembra. Čestitamo kompaniji VEKA na dosadašnjem radu i postignutim rezultima. U nastavku teksta ćemo pokušati da približimo atmosferu sa seminara i proslave.

Veka

25 godina u Srbiji (Foto: VEKA)

VEKA partneri su imali priliku da se edukuju i informišu o svim inovacijama kompanije na tržištu PVC profila, rezultatima koji su ostvareni u prethodnom periodu, marketinškoj i prodajnoj strategiji, benefitima koje VEKA nudi za svoje partnere, kao i o budućim projektima i planovima.

Predstavljen je novi sistem profila AluConnect, novi koncept čeličnog ojačanja, izmene u sistemu VEKAMOTION, kao i novi klizni sistem VEKAMOVE.

VEKA podstiče nove ideje i pokreće vodeće tehnologije i time postaje inovator u čitavoj branši. U velikoj meri fokusira se i na digitalni svet. Mnogo lakšem i bržem radu doprinosi moćna online platforma WinDoPlan. Sa svojim sestrinskim kompanijama TEXINO i DBS, VEKA je aktivno uključena u stvaranje koncepta pametnih kuća i digitalizaciju čitave industrije - za tehnologiju inteligentnih kuća i brže, stabilnije i ekonomičnije procese u izradi prozora i vrata.

VEKA je svoju visoku poziciju na tržištu PVC stolarije ostvarila prvenstveno zahvaljujući vrhunskom kvalitetu profilskih sistema za prozore, vrata, roletne i klizne sisteme, koje kompanija razvija i proizvodi još od 1969. godine, skoro punih 55 godina.

Partnerska mreža kompanije VEKA u Srbiji i regionu je velika, profesionalna i efikasna. Kao lider na tržištu, VEKA snabdeva svoje partnere vrhunskim profilima, ali pored toga pruža i veliki broj relevantnih usluga, kao podršku u svakodnevnom poslovanju. Kao jedna od najuspešnijih porodičnih kompanija u Nemačkoj, veoma ceni partnersku saradnju i dugogodišnje, stabilno i uspešno zajedničko poslovanje.

Kako bi se održao jedinstven nivo kvaliteta i odgovorilo potrebama sve zahtevnijeg tržišta, kompanija ulaže u istraživanje i razvoj - a time i u budućnost proizvoda i u jaku poziciju VEKA partnera.

VEKA koncept partnerstva podržava proizvođače PVC prozora i vrata u svim oblastima, počev od savršenog proizvoda, veoma efikasne isporuke, logistike, optimizacije proizvodnje i IT usluge, do prodaje i marketinške podrške, širokog programa obuke i seminara i razvoja novih strategija kompanije. Sve sadašnje i buduće strategije, proizvodi, sistemi i usluge imaju za cilj da partnerima pruže dugotrajnu sigurnost i orijentaciju, a da kompanija VEKA i ubuduće bude njihov siguran dobavljač profilskih sistema.

VEKA je takođe posvećena zaštiti životne sredine, pa su održivost i reciklaža njene veoma bitne aktivnosti.

Seminar je završen svečanom večerom na kojoj se Vladimir Tasevski, regionalni predstavnik kompanije, zahvalio partnerima, spoljnim saradnicima, prisutnim članovima kompanije VEKA iz Nemačke i svom timu iz predstavništva. Dodeljena su priznanja partnerima za 10, 20 i 25 godina saradnje. Atmosfera je bila veoma prijatna, uz veselu muziku i neizbežnu tortu i duvanje svećica povodom 25. rođendana predstavništva.  

Narednog dana usledila je organizovana poseta i ručak u restoranu vinske kuće Kovačević, uz prijatne zvuke vojvođanskih tamburaša.

Kombinacijom vrhunskog VEKA PVC profila za prozore i vrata, izvarednih zaptivki, okova i funkcionalnog termoizolacionog stakla, dobija se savršen prozor koji ispunjava sve uslove modernog građevinarstva: visoku energetsku efikasnost, odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju, estetiku, dugovečnost, lako korišćenje i održavanje i visok stepen sigurnosti.

Slobodno se obratite proizvođačima VEKA stolarije, a oni će vam pomoći da odaberete prozore i vrata u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;