INFONET-468X60-BANNER
TREMCO CPG
TREMCO CPG
13000 PRAGUE, CZE
SLEZSKA 2526/113

060 3377 955
NATAŠA KOVAČEVIĆ, MENADŽER PRODAJE

TREMCO CPG

Tremco CPG proizvodi građevinske proizvode visokih performansi za rastuće kompleksne potrebe građevinske industrije. Vodeći evropski brendovi ove kompanije - illbruck, Flowcrete, Nullifire, Vandex, TREMCO, Dryvit i Nudura - nude proizvode i usluge za zaptivanje spojnica, vezivanje i izolaciju, pasivnu zaštitu od požara, oblaganje podova, zaptivanje krovova i zaštitu/reparaciju betona.

Širok spektar rešenja čini Tremco CPG jedinstveno prilagođenim za rešavanje kompleksnih izazova sa kojima se susreću današnje arhitekte, izvođači radova, preduzimači i majstori.

Brendovi koje proizvodi kompanija Tremco CPG, deo kompanije RPM International Inc - jednog od vodećih svetskih proizvođača građevinskih rešenja za industrijski i potrošački sektor - nude široku lepezu rešenja za različite potrebe u građevinarstvu i pružaju raznolikost kompleksnih usluga, podrške i sistema koji se retko mogu naći zajedno pod jednim krovom.

U kompaniji Tremco CPG posvećeni su oblikovanju budućnosti kroz inovativne pristupe i održiva rešenja.

Ova posvećenost je potvrđena činjenicom da Tremco CPG dovodi u vezu prvoklasnu tehnologiju sa pristupom koji je fokusiran na potrošača kao i veštine koje su se akumulirale decenijama u veoma specijalizovanim poljima, a sve u cilju pružanja suštinski jedinstvene usluge.

Tremco CPG zna da se uspeh građevinskog projekta ne može svesti samo na proizvode koji se u istom koriste, s obzirom da je potrebno mnogo veština, znanja, razumevanja i ekspertize kako bi se osiguralo da su takvi proizvodi upotrebljeni na najbolji mogući način.

illbruck

illbruck pruža dodir savršenstva svim vašim projektima koji se tiču zaptivanja, vezivanja i izolacije, bilo da su to prozori, fasade, enterijeri ili eksterijeri, veliki građevinski poduhvat ili manji posao renoviranja.

Savršeno zaptivanje, vezivanje i izolacija su ključni kako za funkcionisanje zgrada, tako i za njihovu energetsku efikasnost. illbruck postavlja standarde duže od 60 godina, a proizvodi ove kompanije uvek su predstavljali prekretnicu kada su u pitanju inovacije u ovoj oblasti. U ponudi su pravi set proizvoda, ciljane obuke i praktični saveti, kako biste smanjili obim posla i unapredili sveukupnu klimu vaših zgrada. Čineći ih savršenim.

Nullifire

Nullifire je na prvoj liniji pametne, pasivne zaštite od požara. U pitanju su specijalisti, sa jednim fokusom koji se nije i nikada neće promeniti - da zaštite ljude i zgrade od požara. Tokom više od 40 godina, Nullifire predstavlja lidera na tržištu ekspandirajućih i protivpožarnih rešenja.

Pasivna zaštita od požara je visokokompleksna ali suštinski važna, posebno zbog toga što su zgrade sve sofisticiranije. Nullifire razume potrebu za poverenjem u sistem zaštite od požara, zbog čega nudi sisteme koji zaista deluju kada se ukaže potreba. Sa jedinstvenim timom tehničkih stručnjaka, sve je koncentrisano na pružanje onoga što klijentima treba u svakoj fazi njihovih projekata.