INFONET-468X60-BANNER
UNIC IMPEX
UNIC IMPEX
32300 GORNJI MILANOVAC, SRB
VELEREČ BB

032 725 818
063 469 996

UNIC IMPEX

Preduzeće Unic Impex D.O.O. osnovano je 1995. godine u Beogradu. Bavi se uvozom i distribucijom artikala potrebnih za izradu aluminijumskih proizvoda u građevinarstvu.

Od samog osnivanja kompanija je uspostavila uspešnu saradnju sa većinom vodećih italijanskih proizvođača profila, okova, industrijskih i pregradnih vrata, guma, brava, mašina, automatike, termopan i ukrasnih lajsni, limova, panela i fasadnih elemenata. Cilj je praćenje svetskih trendova u savremenom građevinarstvu.

Posebno se izdvajaju renomirani dobavljači: Profilati, Giesse, Cisa, Savio, Mab Assa Abloy, Complastex, Emmegi, Aprimatic, Al-7 Meipa, Euganea Pannelli, Faraone, Scalco i Monticelli.

Radi pružanja što kompletnije usluge svojim komitentima, Unic Impex je planski ulagao u svoje kapacitete, tako da danas, osim kancelarijskih prostorija u Beogradu, raspolaže i kancelarijama i magacinom u Gornjem Milanovcu, gde se na više od 800m2 skladišnog prostora nalazi konstantno veliki lager robe iz širokog asortimana pomenutih italijanskih proizvođača.

Nabavka najsavremenijih mašina visoke tehnologije svetski priznate fabrike "Fom", omogućila je kompaniji Unic Impex da ponudi usluge spajanja profila sa termičkim prekidom, nezavisno od toga ko je proizvođač profila. Posebno se ističe mogućnost spajanja dvobojnog profila. Na zahtev kupca, vrši se nanošenje zaštitne folije otporne na UV zrake, čime je profil zaštićen i do godinu dana od eventualnih oštećenja nastalih pri obradi, transportu ili ugradnji.