INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Rolo Time - venecijaneri, roletne, zavese...

08.02.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Firma Rolo Time je osnovana 1992 godine u Sevojnu, predgrađu Užica. Dve decenije uspešnog poslovanja rezultat su velikog broja zadovoljnih saradnji i visokog kvaliteta proizvoda.

Kroz pedantan rad i saradnju sa vodećim svetskim brendovima, u ovoj sferi poslovanja, uspevaju da postignu kontinuiran kvalitet svojih proizvoda i usluga.

Neprestano poboljšavanje svih poslovnih procesa i uspešno ispunjavanje preuzetih obaveza garancija su zadovoljstva kupaca.

U ponudi firme Rolo Time su sledeći prozvodi:

  • venecijaneri,
  • ALU i PVC roletne,
  • rolo i segmentna vrata,
  • fiksni i rolo komarnici,
  • rimske, rolo, noć - dan zavese.

Sve ovo u velikom broju različitih dezena, modela koji prate tržišne i modne trendove što omogućava zadovoljenje želja i potreba specifičnih zahteva potencijalnih kupaca.

Rolo zavese

Rolo zavese (Foto: Rolo Time)

Rolo Time je firma koja ima tendenciju rasta sa tržišta Zapadne Srbije na teritoriju cele države, s toga i priprema predstavništva, kasnije i show room u Beogradu.

Roletne - u ponudi firme Rolo Time su roletne od PVC-a i aluminijuma, koje se lako i brzo montiraju na postojeću, kao i novu stolariju. Zahvaljujući visoko kvalitetnim materijalima vodećih svetskih proizvođača proizvoda za roletne, postiže se vrhunski kvalitet i dugotrajnost proizvoda. Po želji kupca moguće je ugraditi elektromotorni pogon, daljinski upravljač, ugrađenu rolo zaštitnu mrežu protiv insekata i dr.

Aluminijumska lamela punjena je poliuretanskom penom, te predstavlja odličnu zvučnu i toplotnu izolaciju prostora.

Roletne

Roletne (Foto: Rolo Time)

Komarnici - predstavljaju evoluciju zaštite od komaraca i insekata. Proizvodi za zaštitu od insekata predstavljaju najzdravije i najdugotrajnije rešenje.

Izrađuju se od aluminijumskih okvira sa mrežicom otpornom na sve vremenske uslove. Izrađuju se tri vrste komarnika:

  • Fiksni komarnici - komarnici izrađeni od aluminijumskih profila sa zaštitnom mrežicom. Fiksiraju se na postojeću stolariju.
  • Rolo komarnici - izrađeni od aluminijumskih profila sa zaštitnom mrežicom. Omogućemo je jednostavno podizanje i spuštanje.
  • Vrata komarnik - vrata od pojačanog aluminijumskog profila. 

Komarnici

Komarnici (Foto: Rolo Time)

Trakaste zavese - Trakaste zavese predstavljaju idealan izbor funkcionalnog i dekorativnog opremanja poslovnog prostora, domova i ostalih prostorija. Štite od sunčevih zraka, a ujedno čuvaju privatnost.

Široka paleta boja, dezena, materijala i načina otvaranja zadovoljiće zahteve i želje svih klijenata. Trakaste zavese mogu se montirati na plafon, kao i na prostor iznad stolarije, ako postoji. Trake zavesa se mogu zakretati do 180 stepeni, što omogućava kontrolu količine sunčeve svetlosti koja kroz njih prolazi.

Trakaste zavese

Trakaste zavese (Foto: Rolo Time)

Venecijaneri - Venecijaneri izrađeni od aluminijuma predstavljaju idealnu zaštitu od sunca i neželjenih pogleda u kancelarijama, poslovnim prostorima, domovima i ostalim objektima. Horizontalne lamele okretanjem oko svoje ose puštaju željenu količinu i ugao ulaska svetla u prostor.

Venecijaneri

Venecijaneri (Foto: Rolo Time)

Garažna vrata - u ponudi su rolo i segmentna garažna vrata. Izrađuju se od aluminijumskih lamela. Rolo vrata za razliku od segmentnih ne zauzimaju puno prostora i pogodna su tamo gde je prostor za montažu ograničen.

Garažna vrata

Garažna vrata (Foto: Rolo Time)

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;