PRIJAVA-468X60-BANNER

Ubrzanje energetske efikasnosti u zgradama i moderne daljinske energije u Beogradu

26.10.2016. | Energetski portal Srbije

Grad Beograd pokreće 31.10.2016. „Akcelerator energetske efikasnosti u zgradama“ i „lnicijativiu za daljinsku energiju u gradovima“. Ovaj projekat je pokrenut uz inicijativu Ujedinjenih nacija pod nazivom „Održiva energija za sve” („SE4AII“).

„Akcelerator energetske efikasnosti u zgradama“ predstavlja mrežu preduzeća i nevladinih organizacija koje su se obavezale na partnerstvo i saradnju sa donosiocima odluka kako bi pomogli ostvarivanje ciljeva grada u oblasti energetske efikasnosti u zgradama. Tokom narednih godinu dana, ovo partnerstvo ce uključiti zainteresovane strane na nivou grada, globalne „SE4AII“ partnere i preduzeća , kao i organizacije civilnog društva.

„lnicijativa za daljinsku energiju u gradovima“ predvođena Agencijom Ujedinjenih nacija za životnu sredinu, okuplja gradove, akademsku zajednicu, preduzeća i finansijske  institucije u zajedničkoj težnji da ubrzaju modernizaciju daljinske energije. U naredne tri godine, Grad Beograd će, kao pilot grad u okviru ove inicijative, biti korisnik podrške kako bi se unapredili održivost i kvalitet sistema daljinske energije.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Jelena 10.06.2022.
Divno! Ne zna se šta je lepše. Ovog leta sm...
Nenad 17.05.2022.
Sve je to mrtvo slovo na ppairu. Kaže se u ...
Kris 14.05.2022.
Da, ali da li ljudi znaju da ce to biti zgr...
Perica Ognjanovic 16.04.2022.
Sjajan tekst, svaka cast. Mi smo upravo ugr...
Nenad 29.03.2022.
Nekada je Novi Sad bio pun parkova i zeleni...

;