PRIJAVA-468X60-BANNER

Kako uskladiti želje i mogućnosti u gradnji

14.04.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija Centroprojekt d.o.o. bavi se projektovanjem hotela, komercijalno poslovnih centara, tržnih centara, industrijskih i industrijsko - transportnih kompleksa, zdravstvenih centara, kao i stambenih kompleksa.

Delta Planet, Banja Luka

Delta Planet, Banja Luka (Foto: Centroprojekt d.o.o.)

Centroprojekt d.o.o. je osnovan 1950. godine. Tokom decenija izgradio je odličnu reputaciju među projektantskim kućama u Srbiji i regionu, sa multidisciplinarnim timom, koji predstavlja spoj različitih generacija i objedinjuje iskustva stečena na mnogim kapitalnim projektima u zemlji i inostranstvu.

Projektantsku praksu je ostvario u Evropi, Africi, Aziji i na Bliskom Istoku. Stručnjaci ove kompanije radili su na projektima u okviru raznih internacionalnih standarda: RIBA, EUROCOD, BOCA/NBC, UBC/ICC i SNIP/GOST. Portfolio kompanije obuhvata objekte različitih funkcija i namena.

Delta Planet, Niš

Delta Planet, Niš (Foto: Centroprojekt d.o.o.)

Među dugogodišnjim klijentima mnogo je onih koji su ovom uspešnom timu poklonili poverenje na duge staze, saradnjom na više projekata, pre svega zbog efikasnosti projektantskog menadžmenta i zbog poštovanja zadatih i dogovorenih rokova.

Centroprojekt d.o.o. kompletnu projektnu dokumentaciju priprema na srpskom, ruskom i engleskom jeziku.

Projektovanje

Usluge projektovanja predstavljaju spoj planova i želja investitora i iskustva tima, nophodnog za realizaciju tih planova. Cilj je zajednički, da se postigne idealna ravnoteže između želja i mogućnosti.

Delta Planet, Niš

Delta Planet, Niš (Foto: Centroprojekt d.o.o.)

Konsalting

Stručnim savetima, analizama i preporukama postiže se racionalizacija u fazi projektovanja i izvođenja objekata.

Fabrika Ling Long, Zrenjanin

Fabrika Ling Long, Zrenjanin (Foto: Centroprojekt d.o.o.)

Nadzor

Zadatak stručnog nadzora je kontrola i provera kvaliteta izvođenja, kao i količina izvednih radova, u skladu sa propisima, uz praćenje dinamike gradnje.

Sava Centar, Beograd

Sava Centar, Beograd (Foto: Centroprojekt d.o.o.)

Snaga kompanije Centroprojekt d.o.o. temelji se na izuzetnom poslovnom timu. Veruju u snagu svakog pojedinca i njegov stručni i kreativni doprinos projektu, i daju svakome mogućnost da napreduje.

Svi projekti se realizuju u kreativnoj saradnji visoko kvalifikovanih inženjera i tehničara sa dugim iskustvom na raznim poljima projektovanja. Poslujući više od 70 godina stvoren je jedinstveni rezervoar znanja, veština i iskustva, koja se danas koriste za razvijanje specifičnih rešenja i odgovora na posebne zahteve klijenata.

Tržni centar TSUM, Simkent

Tržni centar TSUM, Simkent (Foto: Centroprojekt d.o.o.)

Decenije partnerske saradnje izgradile su istančane odnose međusobnog razumevanja među zaposlenima, što unosi pozitivnu energiju u poslovanje i direktno utiče na kvalitet i brzinu ispunjavanja postavljenih radnih ciljeva.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Jovan Vranjes 30.01.2023.
Da li cemo mi koji odavno trazimo legalizac...
DARKO 30.01.2023.
Ne može legalizacija objekata građenih na t...
Megi 17.01.2023.
Ovo je stvarno nešto posebno...kao u Švajca...
Stanko 14.01.2023.
Konačno nešto lepo na Zlatiboru! Stvarno pr...
Peks 13.01.2023.
Dozvolite vise legalizaciju kuca da moze da...

;