INFONET-468X60-BANNER

Kako uskladiti želje i mogućnosti u gradnji

19.03.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija Centroprojekt d.o.o. bavi se projektovanjem hotela, komercijalno-poslovnih centara, tržnih centara, industrijskih i industrijsko-transportnih kompleksa, zdravstvenih centara, kao i stambenih kompleksa.

Delta Planet, Banja Luka

Delta Planet, Banja Luka (Foto: Centroprojekt d.o.o.)

Centroprojekt d.o.o. je osnovan 1950. godine. Tokom decenija izgradio je odličnu reputaciju među projektantskim kućama u Srbiji i regionu, sa multidisciplinarnim timom, koji predstavlja spoj različitih generacija i objedinjuje iskustva stečena na mnogim kapitalnim projektima u zemlji i inostranstvu.

Projektantsku praksu je ostvario u Evropi, Africi, Aziji i na Bliskom Istoku. Stručnjaci ove kompanije radili su na projektima u okviru raznih internacionalnih standarda: RIBA, EUROCOD, BOCA/NBC, UBC/ICC i SNIP/GOST. Portfolio kompanije obuhvata objekte različitih funkcija i namena.

Delta Planet, Niš

Delta Planet, Niš (Foto: Centroprojekt d.o.o.)

Među dugogodišnjim klijentima mnogo je onih koji su ovom uspešnom timu poklonili poverenje na duge staze, saradnjom na više projekata, pre svega zbog efikasnosti projektantskog menadžmenta i zbog poštovanja zadatih i dogovorenih rokova.

Centroprojekt d.o.o. kompletnu projektnu dokumentaciju priprema na srpskom, ruskom i engleskom jeziku.

Projektovanje

Usluge projektovanja predstavljaju spoj planova i želja investitora i iskustva tima, nophodnog za realizaciju tih planova. Cilj je zajednički, da se postigne idealna ravnoteže između želja i mogućnosti.

Delta Planet, Niš

Delta Planet, Niš (Foto: Centroprojekt d.o.o.)

Konsalting

Stručnim savetima, analizama i preporukama postiže se racionalizacija u fazi projektovanja i izvođenja objekata.

Fabrika Ling Long, Zrenjanin

Fabrika Ling Long, Zrenjanin (Foto: Centroprojekt d.o.o.)

Nadzor

Zadatak stručnog nadzora je kontrola i provera kvaliteta izvođenja, kao i količina izvednih radova, u skladu sa propisima, uz praćenje dinamike gradnje.

Sava Centar, Beograd

Sava Centar, Beograd (Foto: Centroprojekt d.o.o.)

Snaga kompanije Centroprojekt d.o.o. temelji se na izuzetnom poslovnom timu. Veruju u snagu svakog pojedinca i njegov stručni i kreativni doprinos projektu, i daju svakome mogućnost da napreduje.

Svi projekti se realizuju u kreativnoj saradnji visoko kvalifikovanih inženjera i tehničara sa dugim iskustvom na raznim poljima projektovanja. Poslujući više od 70 godina stvoren je jedinstveni rezervoar znanja, veština i iskustva, koja se danas koriste za razvijanje specifičnih rešenja i odgovora na posebne zahteve klijenata.

Tržni centar TSUM, Simkent

Tržni centar TSUM, Simkent (Foto: Centroprojekt d.o.o.)

Decenije partnerske saradnje izgradile su istančane odnose međusobnog razumevanja među zaposlenima, što unosi pozitivnu energiju u poslovanje i direktno utiče na kvalitet i brzinu ispunjavanja postavljenih radnih ciljeva.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;