INFONET-468X60-BANNER

SET - sinergija znanja i posvećenog rada

27.05.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Preduzeće za inženjering, konsalting, projektovanje i izgradnju SET d.o.o. Šabac osnovano je kao porodična firma 2003. godine, sa poslovnom vizijom u čijem središtu su znanje i rad.

SET je projektovao preko 1.000 objekata

SET je projektovao preko 1.000 objekata (Foto: SET)

SET d.o.o. Šabac obavlja usluge planiranja, projektovanja i izgradnje građevinskih objekata u oblasti visokogradnje, od stambenih i stambeno-poslovnih do industrijskih objekata. Osim planiranja i projektovanja od puteva do složenih infrastrukturnih objekata, u poslednjih nekoliko godina SET i gradi, posebno komunalne hidrotehničke objekte kao što su postrojenja za tretman voda i čvrstog otpada.

Najveća snaga SET-a je tim koji ima oko 200 zaposlenih, sa više od 40 odsto obrazovanih i stručnih ljudi, spremnih da kontinuirano unapređuju svoja znanja i rad kompanije. Najveća vrednost  je veliki broj urađenih projekata i izvedenih objekata.

Kompanija SET izgradila je  više od 300.000m2 prostora

Kompanija SET izgradila je  više od 300.000m2 prostora (Foto: SET)

Iskustvo u projektovanju se meri sa preko 1.000 objekata - od stambenih zgrada do kompletnih fabrika, a izgrađeno je više od 300.000m2 prostora.

Na početku treće decenije rada SET se razvija gradeći svoj tim, poverenje sa partnerima i saradnicima, kroz odgovoran odnos sa zajednicom. Kvalitet i odgovornost imperativ su u radu i temelj poštovanja i razumevanja sa partnerima, saradnicima i kupcima.

Bazen u Šapcu

Bazen u Šapcu (Foto: SET)

Nastao kao porodična firma, na snažnoj viziji sinergije znanja i posvećenog rada, SET se razvija u različitim segmentima, pružajući doprinos zajedničkom održivom razvoju. Prepoznajući izazove savremenog sveta na polju održivosti, zelene tranzicije i dekarbonizacije, usmerio je svoja znanja i na delatnost upravljanja otpadom i proizvodnju energije, uz visoku svest o očuvanju životnog okruženja i društvenu odgovornost.

SET podržava razvoj zajednice učešćem u različitim projektima od javnog značaja, kao i brojnim humanitarnim i akcijama solidarnosti.

Manifestacija Dan devojčica, gošće na gradilištu

Manifestacija Dan devojčica, gošće na gradilištu (Foto: SET)

Prepoznajući obrazovanje kao predulsov uspeha i napretka celog društva, SET posebnu pažnju poklanja unapređenju kompetencija svojih zaposlenih, a pruža i podršku mladim i talentovanim ljudima, jer bez mladih i znanja nema budućnosti.

Za sveukupan doprinos razvoju lokalne zajednice SET je dobitnik Aprilske nagrade, najvišeg priznanja Grada Šapca.

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić uručio je Aprilsku nagradu direktorki Milenci Srećković

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić uručio je Aprilsku nagradu direktorki Milenci Srećković (Foto: SET)

SET je angažovan na brojnim velikim projektima širom naše zemlje. Među brojnim realizovanim objektima su fabrika Yazaki u Šapcu, Gorenje u Valjevu, Metalcinkara u Inđiji, poslovni objekat Gorenje Studio u Beogradu, otvoreni i zatvoreni bazen u Šapcu, tri stambene zgrade u naselju Stepa Stepanović u Beogradu, kao i naselje Dr Ivana Ribara sa preko 700 stanova, zatim naselja Zemunske kapije, Centar i Dragin blok u Šapcu.

Među projektima na koje je ova kompanija ponosna su i objekti komunalne infrastrukture - deponije, postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, ali i reprezentativni projekat Botanička bašta u Novom Sadu i brojni drugi.

Stambeno naselje u Ovči namenjeno izbeglicama

Stambeno naselje u Ovči namenjeno izbeglicama (Foto: SET)

Za potrebe kompanije SET da svoje poslovne procese digitalizuje kroz informacioni sistem nastao je SET PLUS PLUS, kompanija koja se danas razvija na temeljima širenja svesti za potrebom za digitalnom transformacijom privrede u Srbiji. Tim mladih ljudi sa inovativnim rešenjima svakodnevno radi na razvijanju i implementaciji poslovnog informacionog sistema za sve privredne subjekte.

SET poručuje: STVARAJMO ZAJEDNO!                           

SET d.o.o.
Braće Nedića 1
15000 Šabac
Tel: 015/355-588
E-mail: office@set.rs

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;