INFONET-468X60-BANNER
CENTROPROJEKT
CENTROPROJEKT
11000 BEOGRAD, SRB
MAKENZIJEVA 53

011 2686 856
011 2684 655
011 2684 608
MILAN ĐIDARA, DIREKTOR

CENTROPROJEKT

Centroprojekt d.o.o. je jedna od poznatijih projektantskih kuća u Srbiji, specijalizovana za projektovanje, inženjering i nadzor. Svoju poziciju je učvrstila posle dugog niza godina iskustva na domaćem i na stranom tržištu.

Dugoročno poverenje klijenata Centroprojekt d.o.o. postigao je svojim efikasnim projektantskim menadžmentom kao i ispunjenim zahtevima investitora u zadatim rokovima.

Snaga se temelji se na izuzetnom poslovnom timu. Svi projekti se realizuju u kreativnoj saradnji visoko kvalifikovanih inženjera i tehničara sa dugim iskustvom na raznim poljima projektovanja. Godine i decenije zajedničkog rada zasnovanog na partnerskom odnosu izgradile su istančane odnose međusobnog razumevanja koji u poslovanje unose pozitivnu energiju i direktno utiču na kvalitet i brzinu ispunjavanja postavljenih radnih ciljeva.

Usluge:

  • Projektovanje;
  • Inženjering;
  • Nadzor.

Firma Centroprojekt d.o.o. pruža kompletne projektantske usluge u sledećim oblastima: urbanističko planiranje, arhitektonsko projektovanje kao i projektovanje konstrukcija i instalacija. Usluge projektovanja obuhvataju široku tipologiju objekata uključujući hotele, komercijalno-poslovne centre, tržne centre, industrijsko transportne komplekse, zdravstvene centre kao i stambene komplekse.

Centroprojekt d.o.o. poseduje sertifikat ISO 9001:2015 i kompletnu projektnu dokumentaciju priprema na srpskom, ruskom i engleskom jeziku. Svi projekti se realizuju u kreativnoj saradnji visoko kvalifikovanih inženjera i tehničara sa dugim iskustvom na raznim poljima projektovanja.