INFONET-468X60-BANNER
INDENNA-KRAN
INDENNA-KRAN
11080 BEOGRAD-ZEMUN, SRB
TRŠĆANSKA 21/II

011 3713 658
011 3713 659
011 3713 660
VELIMIR CVETKOVIĆ

INDENNA-KRAN

Indenna Grupa osnovana je 2001. godine u Sloveniji i ubrzo je postala jedan od glavnih proizvođača industrijskih dizalica, kranova i dizaličnih rešenja u regionu. Specijalizovana je za standardna i nestandardna rešenja za podizanje.

Zastupnik je priznatih i kvalitetnih proizvođača komponenti za podizanje sa kojima traga za odgovarajućim rešenjima za vas. Poseduje sopstveni projektno-inžinjerski tim, proizvodnju, montažu i servis dizalica. Pored sedišta firme u Sloveniji ima i filijale u Srbiji, Hrvatskoj, BiH i Makedoniji.

Kompanija Indenna Kran posluje preko 15 godina na tržištu Srbije kao deo Indenna Grupe. Aktivno zastupa proizvođače: SWF Krantechnik Gmbh, Liftket Gmbh, GIS A.G, Akapp-Stenmann, Telecrane Italia, Niko Gmbh i mnoge druge.

Reference: više od 3.800 različnih industrijskih dizalica od 80kg do 320 tona na tržištu EX-YU i šire. Prisutni su u svim industrijama.

  • Fleksibilnost u pronalaženju optimalnog rešenja za naručioca (mogućnost izrade i montaže konstrukcije prema dokumentaciji itd), od projektovanja do "ključa u ruke";
  • Saradnja sa investitorom od prvih nacrta nove hale do ugradnje krana i predaje relevantne dokumentacije;
  • Filijale u regionu, 5 nezavisnih kompanija u INDENNA grupi (EX-YU područje);
  • Redovno obučen kadar kod glavnih dobavljača;
  • Sopstveno projektovanje, proizvodnja, montaža i servis opreme za dizanje i dizalice;
  • Aktivna saradnja sa službama održavanja uz snabdevanje rezervnim delovima svih pozatih brendova.