INFONET-468X60-BANNER
MERIS
MERIS
11060 BEOGRAD-PALILULA, SRB
DUNAVSKA 78A

011 3148 800
011 3148 625
011 3148 621
011 3148 811

MERIS

Kompanija MERIS osnovana je pre više od 30 godina. Toliko godina iskustva u oblastima primene industrijske automatizacije, prerade pitkih i otpadnih voda, regulacije i automatskog vođenja tehnoloških procesa je za njom. Tokom vremena, ova kompanija se pozicionirala kao lider na tržištu.

Standardizovanjem procesa rada, dovođenjem mladih i perspektivnih kadrova u tim na čijem čelu su neki od najboljih inženjera u svojim oblastima ekspertize, stvorena je snažna profesionalna baza znanja i iskustva. Kreirajući rešenja prema potrebama klijenata i njihovih ciljeva, MERIS primenjuje svetski priznate tehnologije, servisira i savetuje, imajući uvek na umu pre svega poslovne uspehe korisnika, optimizaciju njihovih resursa, kao i uštede novca i energije.

MERIS je stvorio bazu klijenata koji mu veruju. Tim ove kompanije gradi partnerske odnose sa svojim klijentima, optimizujući njihove procese i unapređujući njihove rezultate.

Zajedno sa svojim principalima, MERIS nudi moćna rešenja kroz najnovije svetske tehnologije, inovacije sa neograničenim mogućnostima, dokazano energetski efikasnije sisteme, lakšu operativnost uz maksimalnu pouzdanost, smanjenje troškova održavanja i efikasnija ulaganja.

Novim načinom razmišljanja, uz dugogodišnje iskustvo i provereno znanje, MERIS dolazi do proizvoda koji mogu dugoročno da podrže i unaprede vašu delatnost i vaš biznis.

MERIS uslužuje klijente na teritorijama država Republike Srbije, Republike Crne Gore, Republike Makedonije i Republike Srpske. Industrije u  kojima deluje: energetika, petrohemija, rafinerije, hemija, farmacija, prehrambena industrija, industrija papira, cementare, bazna industrija, tretman pitkih i otpadnih voda.

KATEGORIJE