PRIJAVA-468X60-BANNER

Galens inženjering: Veliki broj projekata u zemlji i regionu zahteva konstantno proširenje tima

01.06.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Galens Inženjering je privatna građevinska kompanija koja već 15 godina uspešno posluje na teritoriji Srbije i regiona. Na svojoj referentnoj listi ima oko 4.000 stambenih jedinica i više od 50 uspešno realizovanih projekata. Prepoznatljiva po izgradnji stambeno-poslovnih kompleksa vrhunske materijalizacije, koji su postali sinonim za komforan i ugodan život u Novom Sadu i Beogradu, kompanija je proširila svoju oblast delovanja na izgradnju najsavremenijih planinskih rizorta u zemlji i regionu.

Jahorina Mountain Resort & Spa

Olimpijski centar Jahorina uskoro će biti bogatiji za ekskluzivni hotelsko-apartmanski kompleks Jahorina Mountain Resort & Spa. Najmoderniji planinski rizort u regionu nalaziće se na izuzetnoj skijaškoj lokaciji, na nadmorskoj visini od 1650 metara. Najsavremenija gradnja i izuzetan enterijer ovaj objekat svrstavaju među najmodernije i najopremljenije planinske rizorte u Evropi.

Jahorina Mountain Resort & Spa

Jahorina Mountain Resort & Spa (Foto: Galens)

Ruj Mountain Residence & Spa

Nakon završetka hotela Zlatibor Mountain Resort & Spa, Galens nastavlja sa gradnjom na ovoj atraktivnoj turističkoj destinaciji i predstavlja ekskluzivni kompleks Ruj Mountain Residence & Spa. Smešten na planinskom proplanku, okružen svim prirodnim lepotama koje krase Zlatibor, idealno je mesto za spokojan i bezbrižan odmor cele porodice.

New Minel

Kada je reč o Beogradu, jedan od najaktuelnijih projekata je stambeno-poslovni kompleks New Minel. Izgrađen po najsavremenijim standardima, kompleks se nalazi duž ulice Tošin bunar na Novom Beogradu. U cilju pružanja maksimalnog komfora budućim korisnicima kompleksa, za izgradnju ovog savršenog porodičnog doma ili idealnog poslovnog prostora Galens je koristio najkvalitetnije i najsavremenije materijale, opremu i tehnička rešenja.

Avenija Garden Residence

Najveći broj projekata Galens je realizovao u Novom Sadu. Jedan od njih je i Avenija Garden Residence. Ovaj stambeno-poslovni kompleks predstavlja jedinstvenu celinu koja je pozicionirana na vrlo atraktivnoj lokaciji. Čitav koncept je projektovan u skladu sa dosadašnjim izvođačkim iskustvom kompanije Galens u kreiranju urbanističkih zona za humano stanovanje većeg broja stanara. U unutrašnjosti kompleksa nalazi se interni stanarski park, koji korisnicima omogućava aktivnosti na otvorenom.

Kompaniju Galens čini dinamičan i mlad kolektiv, spreman da odgovori na sve moderne zahteve tržišta, kako u domenu grubih građevinskih radova, tako i u domenu zanatskih radova i enterijerskog opremanja. Reference, stručnost, energija i posvećenost poslu svrstavaju ovu kompaniju među lidere u sferi visokogradnje, a praćenje modernih tokova zahteva konstantno usavršavanje stručnog kadra, mehanizacije i opreme. Ulaganje u obrazovanje zaposlenih sastavni je deo poslovne politike, a rad u izuzetno prijatnom okruženju, motivacija i mogućnost permanentnog napredovanja u karijeri čine da tim neprestano raste i ostvaruje sve bolje rezultate.

Kao kompanija koja je svojim uspešnim projektima stekla određeni kredibilitet u zemlji i čitavom regionu, Galens ponosno ističe činjenicu da se svi objekti grade u skladu sa najsavremenijim svetskim standardima. Zbog povećanog obima posla i neprekidnog rasta kompanije, postoji konstantna potreba za proširenjem tima. Kompaniji su potrebni ambiciozni, vredni i posvećeni ljudi, željni znanja i novog iskustva.

Galens je u potrazi za stručnjacima iz oblasti građevinarstva sledećih profila: odgovorni izvođači radova, inženjeri na gradilištu, arhitekte na gradilištu, geometri, inženjeri u tehničkoj pripremi, građevinski tehničari u pripremi, diplomirani građevinski inženjeri - hidrotehnički smer, poslovođe za elektro i mašinske instalacije i građevinski tehničari. Ukoliko ste zainteresovani za rad u uspešnoj kompaniji koja napreduje i konstantno širi svoje poslovanje, Galens Inženjering je pravo mesto za Vas.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Jovan Vranjes 01.02.2023.
Zemljiste je bilo opstinsko,kupili smo ga i...
Pablo 01.02.2023.
Nema gradnje nikakve gospodo preduzetnici. ...
Nena 31.01.2023.
Ima li nade da se u Sadovima kod zeleznicke...
Jovan Vranjes 30.01.2023.
Da li cemo mi koji odavno trazimo legalizac...
DARKO 30.01.2023.
Ne može legalizacija objekata građenih na t...

;