INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Galens inženjering: Veliki broj projekata u zemlji i regionu zahteva konstantno proširenje tima

01.06.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Galens Inženjering je privatna građevinska kompanija koja već 15 godina uspešno posluje na teritoriji Srbije i regiona. Na svojoj referentnoj listi ima oko 4.000 stambenih jedinica i više od 50 uspešno realizovanih projekata. Prepoznatljiva po izgradnji stambeno-poslovnih kompleksa vrhunske materijalizacije, koji su postali sinonim za komforan i ugodan život u Novom Sadu i Beogradu, kompanija je proširila svoju oblast delovanja na izgradnju najsavremenijih planinskih rizorta u zemlji i regionu.

Jahorina Mountain Resort & Spa

Olimpijski centar Jahorina uskoro će biti bogatiji za ekskluzivni hotelsko-apartmanski kompleks Jahorina Mountain Resort & Spa. Najmoderniji planinski rizort u regionu nalaziće se na izuzetnoj skijaškoj lokaciji, na nadmorskoj visini od 1650 metara. Najsavremenija gradnja i izuzetan enterijer ovaj objekat svrstavaju među najmodernije i najopremljenije planinske rizorte u Evropi.

Jahorina Mountain Resort & Spa

Jahorina Mountain Resort & Spa (Foto: Galens)

Ruj Mountain Residence & Spa

Nakon završetka hotela Zlatibor Mountain Resort & Spa, Galens nastavlja sa gradnjom na ovoj atraktivnoj turističkoj destinaciji i predstavlja ekskluzivni kompleks Ruj Mountain Residence & Spa. Smešten na planinskom proplanku, okružen svim prirodnim lepotama koje krase Zlatibor, idealno je mesto za spokojan i bezbrižan odmor cele porodice.

New Minel

Kada je reč o Beogradu, jedan od najaktuelnijih projekata je stambeno-poslovni kompleks New Minel. Izgrađen po najsavremenijim standardima, kompleks se nalazi duž ulice Tošin bunar na Novom Beogradu. U cilju pružanja maksimalnog komfora budućim korisnicima kompleksa, za izgradnju ovog savršenog porodičnog doma ili idealnog poslovnog prostora Galens je koristio najkvalitetnije i najsavremenije materijale, opremu i tehnička rešenja.

Avenija Garden Residence

Najveći broj projekata Galens je realizovao u Novom Sadu. Jedan od njih je i Avenija Garden Residence. Ovaj stambeno-poslovni kompleks predstavlja jedinstvenu celinu koja je pozicionirana na vrlo atraktivnoj lokaciji. Čitav koncept je projektovan u skladu sa dosadašnjim izvođačkim iskustvom kompanije Galens u kreiranju urbanističkih zona za humano stanovanje većeg broja stanara. U unutrašnjosti kompleksa nalazi se interni stanarski park, koji korisnicima omogućava aktivnosti na otvorenom.

Kompaniju Galens čini dinamičan i mlad kolektiv, spreman da odgovori na sve moderne zahteve tržišta, kako u domenu grubih građevinskih radova, tako i u domenu zanatskih radova i enterijerskog opremanja. Reference, stručnost, energija i posvećenost poslu svrstavaju ovu kompaniju među lidere u sferi visokogradnje, a praćenje modernih tokova zahteva konstantno usavršavanje stručnog kadra, mehanizacije i opreme. Ulaganje u obrazovanje zaposlenih sastavni je deo poslovne politike, a rad u izuzetno prijatnom okruženju, motivacija i mogućnost permanentnog napredovanja u karijeri čine da tim neprestano raste i ostvaruje sve bolje rezultate.

Kao kompanija koja je svojim uspešnim projektima stekla određeni kredibilitet u zemlji i čitavom regionu, Galens ponosno ističe činjenicu da se svi objekti grade u skladu sa najsavremenijim svetskim standardima. Zbog povećanog obima posla i neprekidnog rasta kompanije, postoji konstantna potreba za proširenjem tima. Kompaniji su potrebni ambiciozni, vredni i posvećeni ljudi, željni znanja i novog iskustva.

Galens je u potrazi za stručnjacima iz oblasti građevinarstva sledećih profila: odgovorni izvođači radova, inženjeri na gradilištu, arhitekte na gradilištu, geometri, inženjeri u tehničkoj pripremi, građevinski tehničari u pripremi, diplomirani građevinski inženjeri - hidrotehnički smer, poslovođe za elektro i mašinske instalacije i građevinski tehničari. Ukoliko ste zainteresovani za rad u uspešnoj kompaniji koja napreduje i konstantno širi svoje poslovanje, Galens Inženjering je pravo mesto za Vas.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;