PRIJAVA-468X60-BANNER
GALENS
GALENS
21124 NOVI SAD, SRB
BULEVAR PATRIJARHA PAVLA 30

021 6500 012

GALENS

Galens je privatna investiciono-građevinska kompanija koja već 15 godina uspešno posluje na teritoriji Srbije i regiona. Na svojoj referentnoj listi ima oko 4.000 stambenih jedinica i više od 50 uspešno realizovanih projekata. Prepoznatljiva po izgradnji stambeno-poslovnih kompleksa vrhunske materijalizacije, koji su postali sinonim za komforan i ugodan život u Novom Sadu i Beogradu, kompanija je proširila svoju oblast delovanja na izgradnju najsavremenijih planinskih rizorta u zemlji i regionu.

Radovi se trenutno izvode na nekoliko najatraktivnijih lokacija u Beogradu i Novom Sadu, na Zlatiboru i Jahorini. Kao kompanija koja je svojim uspešnim projektima stekla određeni kredibilitet u zemlji i čitavom regionu, ponosno ističe činjenicu da se svi njeni objekti grade u skladu sa najsavremenijim svetskim standardima.

Inženjering

Vizija inženjering tima kompanije Galens je konstantno usavršavanje i pronalaženje adekvatnih, inženjerskih odgovora na sve izazove u modernom građevinarstvu. Tokom prethodnih 15 godina, tim je sticao iskustva u različitim sferama visokogradnje i na svaki izazov je odgovarao stručno, kvalitetno i u predviđenom roku. Reference, stručnost, energija i posvećenost poslu svrstavaju Galens među lidere u polju visokogradnje na srpskom tržištu i u regionu.

Inženjerski tim je osposobljen za duboka fundiranja i izradu podzemnih etaža, koje uključuju zaštitu temeljne jame (uz pomoć armirano-betonskih dijafragmi i šipova), kompleksne mašinske iskope zemlje, spuštanje nivoa podzemnih voda, izradu adekvatne hidroizolacije i slično.

Za izradu armirano-betonskih konstrukcija tim koristi sopstvenu, najmoderniju, aluminijumsku i čeličnu oplatu renomiranih proizvođača, uz pomoć koje su spremni da izvedu najzahtevnije konstruktivne elemente.

U okviru "Galens inženjeringa" kompanija raspolaže sa velikim brojem izvršilaca na polju zanatskih radova. Obzirom na svakodnevno podizanje lestvice u visokogradnji po pitanju kvaliteta, ovaj segment je izuzetno važan i njemu se pridaje poseban značaj. Zadovoljan krajnji korisnik je najbolja referenca kompanije.

Poseban segment kompanije čini odeljenje instalacija (HVAC, elektro, vodovod i kanalizacija), upotpunjeno sa inženjerskim timom osposobljenim da odgovori i na najkompleksnije instalaterske zahteve.

Galens inženjerski tim je opremljen savremenom mehanizacijom za sve vrste radova. U okviru "Galens Inženjeringa" posluje posebno odeljenje koje je zaduženo za nabavku i održavanje širokog dijapazona građevinskih mašina i mehanizacije, a sve u cilju ispunjavanja zadatih rokova i planova izgradnje.

U sklopu kompanije posluje i fabrika betona "GIB" čiji su kapaciteti dovoljni da zadovolje sve interne potrebe, kao i potrebe tržišta.

Kako bi uvek išao korak ispred vremena, Galens je u stalnoj potrazi za inovativnim rešenjima u građevinarstvu. Zahvaljujući tom duhu, mnogi proizvodi koji su danas standard u srpskom građevinarstvu, prvi put su ugrađeni na objektima ove kompanije.