PRIJAVA-468X60-BANNER

Sve za pametnu kuću na jednom mestu

17.02.2021. | Gradjevinarstvo.rs

KNX je vodeći standard za automatizaciju komercijalnih i stambenih zgrada. Njegovom primenom postižu se najbolja rešenja u oblasti upravljanja osvetljenjem, roletnama, klimatizacijom i potrošnjom energije do upravljanja audio/video sistemima, belom tehnikom... Pogodan je za povezivanje i sa ostalim standardima za upravljanje rasvetom (DALI, DMX), sigurnosnim sistemima video nadzora i zaštite od požara. Ima široku pirmenu od javnih objekata, hotelskih rešenja do upravljanja sistemima u stanovima.

Mona termostat

VUEKO je osnovan 2009. godine sa ciljem da na tržište Srbije uvede KNX - EIB školovanje i obogati ponudu KNX - EIB opreme za automatizaciju objekata. Tokom proteklog perioda iz Trening Centra je izašlo 100 KNX programera, koji su završili sertifikovani KNX trening i koji su registrovani u KNX asocijaciji. VUEKO vrši veleprodaju elektroopreme u KNX - EIB standardu kao i prodaju odgovarajućeg softvera renomiranih proizvođača koristeći za tu svrhu razvijen specijalizovan webshop kao i razgranatu mrežu KNX partnera

U cilju da na jednom mestu pruži kompletnu ponudu za smart home sisteme, krajem 2019. godine otpočeo je saradnju sa jednim od vodećih proizvođača opreme za smart home sisteme: EAE TECHNOLOGY. Vueko je tako postao generalni zastupnik i distributer za EAE Technology za Srbiju i zemlje regiona.

Oria termostat

VUEKO je povezivanjem sa renomiranim proizvođačem opreme obezbedio neophodnu podršku u daljem razvoju KNX standarda kod nas i u regionu.

Kataloškom prodajom kvalitetne knx opreme sa lagera, brzom, efikasnom i sigurnom isporukom stekao je poverenje mnogih kupaca. Poseduje logistički magacin KNX opreme u Srbiji i jedini isporučuje robu u roku od 24h od dana uplate.

Vueko

U proteklom periodu uloženo je mnogo vremena, ljubavi i rada kako bi se obezbedio što veći broj KNX partnera i KNX-opreme, prikupilo što više informacija i podataka o KNX standardu i tehničkim karakteristikama i saradnja organizovala prema svetskim standardima kako bi KNX standard učinili dostupnijom i približili ljubiteljima smart-home sistema.

VUEKO je prva specijalizovana prodavnica za opremanje pametnih kuća u KNX standardu i ekskluzivni zastupnici renomiranog proizvođača EAE TECHNOLOGY za Srbiju, BiH, Crnu Goru i Severnu Makedoniju. Partneri pružaju podršku u realizaciji i najsloženijih zahteva davanjem stručne podrške od projektovanja do same realizacije. U saradnji sa njima omogućeni su najpovoljniji uslovi nabavke i za opremu drugih proizvođača MEAN WELL, MDT, VAVEI a sve u cilju da se na jednom mestu pruži kompletna usluga od planiranja, nabavke do realizacije pametnih rešenja u automatizaciji funkcija Vašeg doma.

Rosa termostati

KNX standard podrazumeva međusobnu kompatibilnost proizvoda različitih porizvođača, tako da ukoliko se poželi iz bilo kog razloga promena nekog uređaja (promena funkcionalnosti, estetski zahtevi) to se uvek može uraditi i uređajima drugih proizvođača koji proizvode u KNX standardu.

KNX standard upravlja uređajima koji su povezani po "zvezdastom" principu i na taj način se postiže sigurnost u radu sistema, čak i u situaciji da ako upravljanje jednim uređajem (iz bilo kog razloga) nije moguće, ostali uređaji će nesmetano raditi (koga nema - bez njega se može).

 

Rosa crystal

KNX standard omogućuje nesmetan rad uređaja i prilikom prekida energije, jer su uređaji samostalno programirani i nisu uslovljeni radom bilo kakave centralne jedinice čiji prekid u radu u nekim drugim standardima može da uzrokuje pad celog sistema.

KNX standard uspešno komunicira sa svim poznatim standardima za upravljanje rasvetom DALI, DMX kao i sa sistemima video nadzora, kontrole pristupa, dojave požara i provala...

Valesa 3

VUEKO je ponosan na iskustvo u radu sa najvećom mrežom zadovoljnih partnera u regionu, Svojim partnerima nudi projektovanje, savet, opremu, stručnu edukaciju, promociju i podršku u radu. Uvek na prvo mesto stavlja kvalitet i visok nivo usluge u cilju ostvarivanja dugogodišnje saradnje. Svim svojim partnerima želi da zajedno sa njim rastu i razvijaju se.

Partneri koji su uspešno završili Basic kurs u VUEKO trening centru danas učestvuju u realiziaciji projekata od hotelskih rešenja u Nemačkoj, Rusiji, BiH do rezidencijalnih objekata u Srbiji...

Nudi se proveren kvalitet, dostupan svakom u saradnji sa renomiranim proizvođačima opreme iza kojih stoji veliko iskustvo i veliki broj realizovanih najsloženijih projekata.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


SCHNEIDERELECTRICSRBIJA-300X250-BANNER
LEDVANCE2020-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Petar 08.08.2022.
Odkud ideja da JKP treba da se bavi ovakvim...
miroslav 02.08.2022.
Moja primedba - sugestija se odnosi samo ...
Aleksandar 25.07.2022.
Ma dajte ljudi ne sprdaj te se molim vas. P...
L.Diponegoro 14.07.2022.
Da li radite i u privatnim kucama. Da li m...
Dragan 06.07.2022.
Šta je pojednostavljeno kad imate "prikačen...

;