IZOLACIJA-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Sve za pamentnu kuću ili stan na jednom mestu

03.02.2022. | Gradjevinarstvo.rs

VUEKO je kompanija koja se bavi opremanjem i programiranjem pametnih objekata po sistemu ključ u ruke, kao što su hoteli, tržni centri, firme, javne ustanove, stanovi i kuće. Ovo je idealno rešenje za one koji shvataju koncept modernog i energetski efikasnog stanovanja.

Mona DND MUR, card holder i termostat

Mona DND MUR, card holder i termostat

KNX je vodeći standard za automatizaciju komercijalnih i stambenih zgrada. Njegovom primenom postižu se najbolja rešenja za upravljanje u sledeći oblastima:

  • osvetljenje;
  • roletne;
  • klimatizacija;
  • audio/video sistemi;
  • bela tehnika.

Smart-Home-with-mobile-control

Smart Home kontrola putem telefona

KNX standard podrazumeva međusobnu kompatibilnost uređaja različitih porizvođača, a s obzirom da su povezani po "zvezdastom" principu, postiže se sigurnost u radu sistema, čak i u situaciji kada upravljanje jednim uređajem, iz bilo kog razloga nije moguće, ostali uređaji će nesmetano raditi po sistemu koga nema - bez njega se može.

ROSA i ORIA termostati i tasteri

ROSA i ORIA termostati i tasteri

Mnogo je prednosti koje nudi SMART HOME, a ovo su samo neke od njih:

  • centralno i daljinsko upravljanje;
  • ušteda energije;
  • vrhunski komfor;
  • bezbednost (zaštita od požara, poplave, provale).

Vizuelizacija za pametne objekte

Vizuelizacija za pametne objekte

VUEKO se trudi da konstantno obogaćuje svoju ponudu, tako da je prošle godine postao generalni distributer brendova Akuvox, koji na naše tržište donosi vrhunske VoIP pametne interfone, kao i SALTO elektronskih brava kojima ne treba ožičenje i koje predstavljaju idealno rešenje za hotele.

Akuvox nudi kvalitetna i sveobuhvatna rešenja koja obuhvataju audio/video komunikaciju, čak i prepoznavanje lica, detektovanje nošenja maske i merenje temperature, a preko Cloud-a i Smartplus aplikacije, moguće je i povezivanje sa pametnim telefonima (Android i Apple). Ovakvi interfoni su idealno rešenje za zgrade, firme i javne ustanove.

AKUVOX interfoni i SALTO brave

AKUVOX interfoni i SALTO brave

Svojim predanim radom VUEKO je obezbedio prepoznatljivost na tržištu i stekao poverenje kupaca. Profesionalnost i stručnost VUEKO tima, uz tehničku podršku i široku mrežu partnera, najbolja je preporuka.

VUEKO je kompanija koja prati najnovije tehnologije i trendove i kao takva je u fokusu projektanata, arhitekata i investitora, koji zajedno sa njima prezentuju i nude savremen način stanovanja, za sve one koji žele komforan, energetski efikasan i siguran dom.

BES Cubik TLR tasteri

BES Cubik TLR tasteri

Posetite VUEKO Showroom u Novom Sadu, u Ulici Đorđa Magaraševića br.9/3 i upoznajte se sa mogućnostima koje SMART HOME pruža.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Jelena 29.09.2022.
Divne su! Ja sam ove godine kupila platneni...
DARKO 26.09.2022.
Šta je sa pasarelom kod Ada mola? Da li su ...
slavica 24.09.2022.
Konačno jedno stručno objašnjenje, čestitam...
Sky 19.09.2022.
Ako za ovo treba arhitekti veštačka intelig...
Nataša 16.09.2022.
Da li osb ploce mogu da se ušrafe/postave n...

;