VUEKO
VUEKO
21102 NOVI SAD, SRB
ĐORĐA MAGARAŠEVIĆA 9

060 6336 007

VUEKO

VUEKO je osnovan 2009. godine sa ciljem da na tržište Srbije uvede KNX - EIB školovanje i obogati ponudu KNX - EIB opreme za automatizaciju objekata.

Tokom proteklog perioda iz Trening Centra je izašlo 100 KNX programera, koji su završili sertifikovani KNX trening i koji su registrovani u KNX asocijaciji.

VUEKO vrši veleprodaju elektro-opreme u KNX - EIB standardu kao i prodaju odgovarajućeg softvera renomiranih proizvođača koristeći za tu svrhu razvijen specijalizovan web shop kao i razgranatu mrežu KNX partnera

U cilju da na jednom mestu pruži kompletnu ponudu za smart home sisteme, krajem prošle godine otpočeo je saradnju sa jednim od vodećih proizvođača opreme za smart home sisteme: EAE TECHNOLOGY. Tako je postao generalni zastupnik i distributer za EAE Technology za Srbiju i zemlje regiona.

VUEKO je povezivanjem sa renomiranim proizvođačem opreme obezbedio neophodnu podršku u daljem razvoju KNX standarda kod nas i u regionu.

Kataloškom prodajom kvalitetne knx opreme sa lagera, brzom, efikasnom i sigurnom isporukom stekao je poverenje mnogih kupaca. Poseduje logistički magacin KNX opreme u Srbiji i jedini isporučuje robu u roku od 24h od dana uplate.

U proteklom periodu uložio je mnogo vremena, ljubavi i rada trudeći se da obezbedi što veći broj KNX partnera i KNX-opreme, da prikupi što više informacija i podataka o KNX standardu i tehničkim karakteristikama i da saradnju organizuje prema svetskim standardima kako bi KNX standard učinio dostupnijom i približio je ljubiteljima smart-home sistema.

Nudi sve na jednom mestu kao pouzdan i proveren partner.