IZOLACIJA-468X60-BANNER

Azerbejdžanska kompanija „Azvirt“ raščišćava puteve

20.05.2014. | Beta

Azerbejdžanska kompanija „Azvirt“, koja gradi auto-put Beograd-Južni Jadran na trasi Ljig-Preljina, počela je saniranje šteta na putevima u takovskom kraju. Na sednici Opštinskog štaba za vanredne situacije u Gornjem Milanovcu odata je zahvalnost za pomoć koju pruža ta kompanija na osposobljavanju puteva za saobraćaj, na čišćenju rečnih tokova i saniranju klizišta.

Kako je za agenciju „Beta“ izjavio zamenik predsednika opštine Miroslav Milovanović, „Azvirt“ je stavio na raspolaganje kompletnu mehanizaciju Opštinskom štabu za otklanjanje posledica poplava.

- Obezbeđuju kompletan materijal za nasipanje puteva na kojima radi njihova mehanizacija, a juče je izvučeno 50 kamiona šljunka na regionalni put u Boljkovcima i ponudili su nam da izgrade most na reci Dičini, koji je bujica većim delom oštetila – kazao je Milovanović.

Kompanija „Azvirt“ je kompletan kamenolom sa koga se kamen vuče na Koridor 11 stavila na korišćenje za sanaciju šteta u selima tog kraja, a materijal utovaraju sopstvenom mehanizacijom. Predstavnik kompanije „Azvirt“ Miloš Peštalić rekao je agenciji „Beta“ da poslovi još nisu završeni na svim pravcima i da će pomoć pružati sve dok se posledice ne otklone.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


XELLA-300X250-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Megi 17.01.2023.
Ovo je stvarno nešto posebno...kao u Švajca...
Stanko 14.01.2023.
Konačno nešto lepo na Zlatiboru! Stvarno pr...
Peks 13.01.2023.
Dozvolite vise legalizaciju kuca da moze da...
Mig 23.12.2022.
Zašto ne povezati Zrenjanin sa postojećim a...
DARKO 23.12.2022.
Naravno da su bespravni investitori motivis...

;