IZOLACIJA-468X60-BANNER
SET
SET
15000 ŠABAC, SRB
BRAĆE NEDIĆ 1

015 355 588
015 349 654

SET

SET d.o.o. obavlja usluge planiranja, projektovanja i izgradnje građevinskih objekata u oblasti visokogradnje, od stambenih i stambeno poslovnih, pa sve do industrijskih objekata. SET d.o.o. pruža usluge planiranja i projektovanja i u oblasti niskogradnje i hidrogradnje, u poslednjih nekoliko godina i usluge izgradnje komunalnih hidrotehničkih objekata kao što su postrojenja za tretman voda i čvrstog otpada.

Među brojnim realizovanim objektima su: Fabrika Yazaki u Šapcu, Fabrika Gorenje u Valjevu, Metalcinkara u Inđiji, poslovni objekat Gorenje Studio u Beogradu, bazen u Šapcu, tri stambene zgrade u naselju Stepa Stepanović u Beogradu, naselje Dr Ivana Ribara sa preko 700 stanova u Beogradu, naselje Zemunske kapije, objekti... Ovo su samo neki od poslova koji se izdvajaju, mada se svakom pristupa sa jednakim profesionalnim entuzijazmom i posvećenošću.

U maju 2013. godine preduzeće SET je izgradio i pustio u pogon novu automatizovanu fabriku betona kapaciteta 60m3 gotovog proizvoda na sat. Fabrika je izgrađena za potrebe izvođenja radova na kojima preduzeće učestvuje i prodaju gotovog betona na regionalnom tržištu.

SET danas ima tim, u kom je više od 40 odsto obrazovanih stručnih ljudi, spremnih da kontinuirano unapređuju svoja znanja i rad kompanije, a iskustvo u projektovanju I izgradnji se meri sa preko 1.000 objekata - od stambenih zgrada do kompletnih fabrika,  i više od  200.000m2 izgrađenih objekata.

Uspostavljen integrisani sistem menadžmenta, u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007, ISO/IEC 27001:2013 i ISO 50001:2012, daje okvir za merenje i unapređenje ukupnih poslovnih performansi, podržava strategiju razvoja preduzeća, olakšava kontinuirano poboljšanje i osigurava ispunjenje zahteva svih korisnika i drugih zainteresovanih strana.

Godine 2018. SET d.o.o. Šabac obeležio je 15 godina postojanja i rada. Deceniju i po STVARA ZAJEDNO sa svojim klijentima, partnerima i saradnicima, nastojeći da ostvari viziju sa kojom je kompanija i osnovana, a to je stvaranje preduzeća koje će se, ovde u Srbiji, baviti sistemskim inžinjeringom na evropskom nivou kvaliteta i koje će omogućiti našim obrazovanim ljudima da rade u Srbiji, budu sa svojom porodicom, a da rade na velikim projektima i učestvuju u svetskoj raspodeli posla. Odatle i ime preduzeća SET - System Engineering Team.

Iz potrebe SET-a da svoje poslovne procese digitalizuje, kroz informacioni system, nastao je SET PLUS PLUS, kompanija koja se danas razvija na temeljima potrebe širenja svesti za digitalnom transformacijom privrede u Srbiji. Tim mladih ljudi sa inovativnim rešenjima svakodnevno radi na razvijanju i implementaciji poslovnog informacionog sistema za sve privredne subjekte.