INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

EUROmodulove nadstrešnice za beogradska stajališta

22.12.2011. | E-kapija

Preduzeće EUROmodul iz Nove Pazove zaključilo je ugovor sa gradskom Upravom Beograda o izradi, isporuci i montaži 150 novih nadstrešnica za uređenje stajališta javnog gradskog prevoza.

Na tenderu koji je raspisao Sekretarijat za saobraćaj – Direkcija za javni prevoz, pobedio je konzorcijum EUROmodul koji ima značajne reference u zemljama bivše Jugoslavije u proizvodnji nadstrešnica za stajališta javnog gradskog prevoza, navedeno je u saopštenju EUROmodula.

Kako ističe Novak Popović, rukovodilac prodaje EUROmodula, u Beogradu će nove nadstrešnice biti postavljene uglavnom u rubnim i prigradskim zonama, na lokacijama na kojima do sada nije bilo nadstrešnica, ili će stare postojeće nadstrešnice, tzv. pečurke, biti zamenjene novim savremenim nadstrešnicama. Nadstrešnice će biti prilagođene potrebama konkretne lokacije, tako da će biti izrađene u tri različite varijacije: otvoreni, poluzatvoreni i zatvoreni tip.

Osim toga, Popović ističe da će EUROmodul ovaj posao realizovati u roku od 150 dana, i podseća na uspešno realizovan projekat izgradnje kontejnerskih naselja za potrebe raseljavanja Roma, čijom je realizacijom u predviđenom roku omogućen početak rekonstrukcije mosta Gazela koji je ovih dana pušten u redovan saobraćaj.

Na taj način, ističe Popović, kompanija EUROmodul je posredno dala svoj doprinos uređenju i boljem funkcionisanju saobraćaja u našem glavnom gradu.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


PALISADA
PALISADA
BEOGRAD-BORČA
www.palisada.rs

TUPLEX SRB
TUPLEX SRB
BEOGRAD-ZEMUN
www.tuplex.rs

OKTAVUS
OKTAVUS
NOVI BEOGRAD
www.oktavus.rs

VUEKO
VUEKO
NOVI SAD
www.vueko.net

GEALAN RS
GEALAN RS
BEOGRAD-BATAJNICA
www.gealan.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;