PRIJAVA-468X60-BANNER
OKTAVUS
OKTAVUS
11070 NOVI BEOGRAD, SRB
GANDIJEVA 122 V, LOKAL 12

060 4800 048

OKTAVUS

Oktavus je firma koja se bavi izradom pergola i savremenih sistema zastakljivanja za zaštitu od sunca i ostalih vremenskih nepogoda. Ponuda sadrži sve na jednom mestu: najmodernije pergole, tende, staklene sisteme, stakleni krov i vrata, spoljne motorizovane aluminijumske venecijanere i garažna vrata.

Kompanija Oktavus je orjentisana na pronalaženje najboljih i najmodernijih rešenja za objekat, bilo da je reč o kući, dvorištu, bašti, terasi, poslovnom prostoru ili ugostiteljskom objektu.

Konkretno, Oktavus pomaže ugostiteljskim objektima da svedu gubitke na minimum, nudivši smart rešenja zaštite od sunca i kiše tokom cele godine, ujedno omogućavajući dodatan prostor i maksimalnu iskorišćenost istog. 

Prioritet je da se proizvede finalno rešenje koje u potpunosti zadovoljava potrebe klijenta i projekta. Zbog toga je Oktavus tim u direktnoj komunikaciji sa arhitektama, izvođačima radova i dizajnerima tokom celog procesa. Oktavus tim izlazi na teren i u saradnji sa projektantima istražuje najbolje solucije za datu konstrukciju po meri.

Kompanija Oktavus je tu da ispuni želje kreatora, ali i ponudi profesionalni savet koji će obezbediti optimalnu funkcionalnost i odgovarajuće rešenje za unikatni projekat. Oktavus tim ceni originalnost i kreativnost, zbog čega aktivno učestvuje u celom procesu.

OKTAVUS ponuda:

  • Pergole / Tende – zaštita i od svih vrsta vremenskih nepogoda
  • Stakleni sistemi – manuelni ili motorizovani
  • Stakleni krovovi – fiksni ili motorizovani
  • Aluminijumski motorizovani spoljni venecijaneri
  • Rolo / Segmentna garažna vrata