PRIJAVA-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Investirajte u DB Taktil

16.11.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija DB Taktil d.o.o. je pokrenula kampanju prikupljanja investicionih sredstava putem platforme ventu.rs za razvoj i proširenje kompanije u svim segmentima njenog delovanja.

Taktilne staze

Taktilne staze (Foto: DB Taktil)

Potražnja za proizvodima DB Taktila se naglo povećala i iz tog razloga plan je da se obezbeđena sredstva iskoriste za povećanje zaliha gotovih proizvoda kako bi ova kompanija mogla da odgovori svim zahtevima na tržištu.

Misija kompanije DB Taktil d.o.o. je da pruži inovativna rešenja i unapredi pristupačnost za slepa i slabovida lica, stvarajući inkluzivno okruženje i poboljšavajući njihov kvalitet života.

U proteklom periodu ovo privredno društvo aktivno je radilo na obezbeđenju uslova za širenje tima. S tim u vezi izgrađen je magacinski prostor koji donosi značajno poboljšanje u skladištenju gotovih proizvoda, čime se logistika organizuje efikasnije. Novi magacin omogućava da DB Taktil brzo odgovori na potrebe klijenata i to uz konkurentske cene.

Pored magacina, napravljen je i kompletno opremljen kancelarijski prostor što je omogućilo otvaranje novih radnih mesta. Za ovu kompaniju je trenutno najvažnije obezbeđivanje prostora i formiranje tima za dalji rad i napredak.

DB Taktil je  jedini proizvođač taktilnih elemenata na Balkanu

DB Taktil je jedini proizvođač taktilnih elemenata na Balkanu (Foto: DB Taktil)

Rast privrednog društva DB Taktil u Srbiji i okruženju rezultat je snažnog partnerstva sa kooperantima Tigar a.d. Pirot, Maks Metal Požega i Parketpro Beograd, kao i sa Savezom slepih Srbije sa kojim ova kompanija radi na izradi Pravilnika o pristupačnosti slepih i slabovidih lica. Iz kompanije poručuju da su zahvalni na njihovoj saradnji i posvećenosti.

Pred ovom kompanijom su veliki izazovi i odgovoran program delovanja. Taktilne staze i ostala taktilna pomagala postali su zakonska obaveza za nove infrastukturne objekte. DB taktil može da se pohvali činjenicom da je jedini proizvođač taktilnih elemenata na prostorima Balkana i da poseduje sve neophodne sertifikate u toj oblasti.

DB Taktil nudi rešenja za ugradnju taktilnih elemenata od projektovanja pristupačnosti za osobe sa invaliditetom, proizvodnje, do same ugradnje pri čemu se strogo vodi računa o primeni u praksi osoba kojima su proizvodi i namenjeni.

Saznajte više i investirajte: https://ventu.rs/campaigns/db-taktil-d-o-o/

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


PALISADA
PALISADA
BEOGRAD-BORČA
www.palisada.rs

TUPLEX SRB
TUPLEX SRB
BEOGRAD-ZEMUN
www.tuplex.rs

MOGAL
MOGAL
BEOGRAD-ZEMUN
www.mogal.rs

ILGRAD
ILGRAD
BEOGRAD-PINOSAVA
www.ilgrad.rs

VUEKO
VUEKO
NOVI SAD
www.vueko.net

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Srba 02.12.2023.
Zbog čega je naziv "osmeh Vojvodine" promen...
Tanja 24.11.2023.
Čini mi se da ne bi bila loša ni kombinacij...
DARKO 06.11.2023.
Na svake 2 godine ili pred izbore ista prič...
Pele 28.09.2023.
Ja sam bio skeptičan kaoa su mi nudili ali ...
Poštovani u vezi vašeg teksta o korupciji u...

;