PRIJAVA-468X60-BANNER
UNIPROMET
UNIPROMET
32000 ČAČAK, SRB
BULEVAR OSLOBODILACA ČAČKA 92 A

032 357 040, DIREKCIJA
032 357 030, FINANSIJE
032 5461 014, PROIZVODNJA
063 618 963, CINKARA
032 357 050
ZORAN BOJOVIĆ, direkcija

UNIPROMET

Kompanija Unipromet osnovana je 1989. godine kao privatna porodična kompanija. Preko tri decenije se bavi proizvodnjom i ugradnjom zaštitnih ograda koje su u skladu sa evropskim (EN 1317 standard) i drugim međunarodnim standardima kao što su GOST R (ruski) i AASHTO (američki). U ovom periodu kompanija se specijalizovala za proizvodnju, isporuku i ugradnju opreme za zaštitu na putevima, panela za zaštitu od buke i čeličnih cevi i izrasla u regionalnog lidera. Godišnje preradi preko 80.000t (mesečno 6.500t) čelika i aluminijuma i veći deo (čeličnih) proizvoda cinkuje u sopstvenom pogonu za toplo cinkovanje.

Čitav proces obrade metala objedinjen je na 50.000m²  radnog prostora i 150.000m² zemljišta smeštenog u dve fabrike. Jedna fabrika je pozicionirana u Kraljevu gde se proizvode različite vrste čeličnih šavnih cevi a druga u Čačku gde se proizvode zaštitne ograde, aluminijumski paneli za zaštitu od buke i druga oprema za puteve (pešačke ograde, portali i stubovi za vertikalnu signalizaciju itd.)

Unipromet ima preko 520 zaposlenih koji su pokretačka snaga kompanije i garancija kvaliteta i daljeg uspeha. Vlastiti razvojni centar omogućava kontinuirano unapređivanje postojećih i razvoj novih proizvoda. Specijalisti Uniprometa takođe učestvuju u zajedničkom razvoju i unapređenju sigurnosnih sistema sa stručnjacima drugih evropskih proizvođača zaštitnih barijera. Članstvo u "Gütegemeinschaft Stahlschutzplanken eV" društvu dobrog kvaliteta i "Studiengesellschft Stahlschutzplanken eV" društvu za razvoj, poznatijem kao RAL kao i stalna kontrola kvaliteta koja se vrši u modernim laboratorijama poput TUV i BASt iz Nemačke i SWISS TESTING iz Švajcarske omogućava pristup svim tržištima koja su prihvatila standarde EN 1317.

Kompanija poseduje flotu od preko 20 kamiona za međunarodni transport kao i 10 mobilnih timova za postavljanje zaštitnih ograda, žičanih ograda i izgradnju zidova za zaštitu od buke. Tokom godina kompanija je stekla poverenje mnogih partnera iz regiona i širom sveta. Posedovanje ISO 9001, CE i GOST sertifikata omogućava izvoz preko 55% proizvodnje na tržišta 30 zemalja – od Nemačke, Švajcarske i Italije, preko zemalja regiona Rumunije, Bugarske i svih zemalja nastalih iz SFRJ, preko Rusije i Turske, do Senegala i Libije.

  • Proizvodnja i ugradnja različitih sistema čeličnih zaštitinih i žičanih ograda za puteve.
  • Proizvodnja i ugradnja reflektujućih, apsorpcionih i transparentnih panela za zaštitu od buke.
  • Proizvodnja šavnih cevi.
  • Proizvodnja stubova za vinograde i konstrukcije za protivgradnu zaštitu.
  • Proizvodnja čeličnih konstrukcija za fotonaponske elektrane.
  • Zaštita čeličnih konstrukcija postupkom toplog cinkovanja.
  • Uslužna prerada metala i konfekcionisanje limova po zahtevu kupaca.
  • Trgovina proizvodima crne i obojene metalurgije.
  • Međunarodni transport.
  • Plastifikacija

KATEGORIJE