INFONET-468X60-BANNER

Konačan plan rekonstrukcije kliničkih centara u Srbiji za dve nedelje

01.03.2017. | MGSI

Konačan plan, raspored i početak rekonstrukcije svih sedam kliničkih cenatra u Srbiji biće utvrđeni do polovine marta, dogovoreno je na jučerašnjem (28.02.2017) sastanku Koordinacionog tela za realizaciju projekata, ulaganja u rekonstrukciju ili izgradnju kliničkih zdravstvenih centara, kojim predsedava potpredsednica Vlade Srbije, prof. dr Zorana Mihajlović.

Prvi korak je završen, potrebna dokumentacija je prikupljena i sada sledi upis imovine svih zdravstvenih centara koji će biti rekonstruisani, što do sada nije bilo urađeno.

Ilustracija (preuzeto sa www.pixabay.com)

Potpredsednica Mihajlović je istakla da će, u cilju što efikasnije realizacije tih projekata, svakom pojedinačnom projektu biti dodeljen mentor, a da će Koordinaciono telo u svakom trenutku moći da prati i reaguje tokom čitavog procesa rekonstrukcije kliničkih centara.

Sastanku su prisustvovali i direktori svih sedam beogradskih zdravstvenih ustanova koje će biti rekonstruisane iz kredita Banke za razvoj Saveta Evrope. Osim potpredsednice Vlade Zorane Mihajlović, članovi Koordinacionog tela su ministar zdravlja Zlatibor Lončar, gradonačelnik Beograda Siniša Mali, gradski menadžer Goran Vesić, direktor Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Marko Blagojević i stručnjaci iz oblasti zdravstva i građevinarstva.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...
Darko 14.03.2024.
Pa kad cveta mito i korupcija. Ako se to is...

;