INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Kako do kvalitetnih podova u kratkom roku?

01.09.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Kako je pod jedna od najvećih, najuočljivijih i najčešće korišćenih površina svakog prostora, sa odabirom materijala za podnu oblogu morate biti oprezni i pažljivi.

Delight iz svog širokog asortimana podova predstavlja vrhunske Interface modularne podne obloge koje su savršen izbor za kreiranje novog izgleda ili osvežavanje zastarelih prostorija. Širok asortiman podnih obloga omogućava izbor fleksibilnih i funkcionalnih opcija koje odgovaraju estetici svakog životnog stila, uz 15 godina garancije.

Podne obloge mogu da oplemene radni prostor

Podne obloge mogu da oplemene radni prostor (Foto: Interface.com)

Delight tim razume da kreativan dizajn ne bi trebao biti ugrožen kratkim rokovima za izvođenje projekata. Zato nude pažljivo odabrane tekstilne i LVT podne obloge iz asortimana Interface podova, u konkurentnom cenovnom rangu, koje su već dostupne kod dobavljača – kako bi jednostavno i brzo svoju viziju enterijera pretvorili u stvarnost.

Tekstilne podne obloge

Kako bi pregledali sve kolekcije tekstilnih obloga u QuickShip programu za trenutnu isporuku, koristite filter u sekciji proizvoda na web stranici našeg partnera Interface. Omogućen je odabir između 200 m2 i 1000 m2 za pregled dostupnosti proizvoda na lageru koji odgovaraju veličini projekta na kojem radite. Možete kombinovati različite filtere kako bi suzili pretragu za potrebe vaše selekcije. Na ovaj način, jednostavno i brzo pronađite podove koji odgovaraju zahtevima u vidu boja, dizajna, debljine, uzorka i dostupnosti.

 

Delight-ovi dizajneri nude vizualizaciju podova i pomažu u odabiru

Delight-ovi dizajneri nude vizualizaciju podova i pomažu u odabiru (Foto: Interface.com)

Ako tekstilna podna obloga nije prikladno rešenje za vaš prostor, razmislite o vinil pločama kao  alternativi. Ovakve ploče su dostupne u bezbroj boja i stilova, a vinil je poznat po izdržljivosti i svežem dugoročnom izgledu sa jednostavnim održavanjem.

LVT podne obloge

Kako bi pregledali kompletan asortiman QuickShip programa LVT kolekcija, koristite filter u sekciji proizvoda na ovoj web lokaciji. Možete kombinovati nekoliko filtera kako bi suzili svoju pretragu. Ovako možete brzo i jednostavno pronaći luksuzne vinil podove koji će odgovarati zahtevima vašeg projekta u vidu boja, uzorka i dostupnosti.

Tepih obloge u kombinaciji s LVT podovima

Kompatibilne po visini i veličini, Interface-ove LVT i tepih podne obloge dizajnirane su za besprekorno spajanje, bez tragova prelaza. Kreirajte prelepe stilove i kombinacije boja koristeći kombinacije podova koji su napravljeni jedno za drugo.

Podne obloge su kompatibilne pa se lako uklapaju

Podne obloge su kompatibilne pa se lako uklapaju (Foto: Interface.com)

Uz brzu isporuku podova, Delight-ov Tim za arhitekturu i dizajn omogućava dodatnu podršku pri realizaciji vašeg projekta i obezbeđuje najbolju stručnost u dizajnu podova, predstavljajući ideje i koncepte koji daju konstruktivan doprinos svakom projektu.

Veliki izbor podnih obloga

Veliki izbor podnih obloga (Foto: Interface.com)

Uz izradu vizualizacije podova, Delight će vam pružiti i vodič za dizajn koji olakšava instalaciju. Dakle, bez obzira da li menjate stari pod, istražujete nove kolekcije ili stvarate potpuno novi koncept oblaganja poda, Delight-ovi dizajneri rade sa vama kako bi odgovorili na vaš dizajnerski izazov.

Za više informacija i naručivanje kontaktirajte Delight Office prodajni tim.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


ILGRAD
ILGRAD
BEOGRAD-PINOSAVA
www.ilgrad.rs

BAUMIT
BAUMIT
BEOGRAD-KALUĐERICA
www.baumit.rs

LORENCIC
LORENCIC
BEOGRAD-ZEMUN
www.lorencic.rs

JAVOR
JAVOR
JAGODINA-RIBARE
www.javorsztr.com

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;