NIVO 381
NIVO 381
11224 BEOGRAD-VRČIN, SRB
MOŠE PIJADE 3 D

062 351 184
RADOVAN TESLA

NIVO 381

PENETRON INTERNATIONAL je priznat kao svetski lider na polju reparacije, zaštite i hidroizolacije betona. Tokom proteklih 30 godina, porodica PENETRON® proizvoda je stekla reputaciju obezbeđujući pouzdana rešenja za najzahtevnije projektne zahteve širom sveta, od polu-arktičke surovosti Norveške i Rusije, do usijanih ekstrema Saudijske Arabije.

Kompaniju je na Long Ajlendu, Njujork, osnovao 1979. Robert J. Revera, veteran na polju zaptivanja betona, koji je PENETRON® nadahnuo poštovanjem visokih tehnoloških standarda. Zbog toga se PENETRON® recepture konstantno prilagođavaju integracijom najnovijih ispitivanja materijala sa povratnim informacijama koje sa terena stižu od vrhunskih građevinskih profesionalaca.

Današnja PENETRON prodajna i servisna mreža obuhvata preko 100 zemalja, što omogućuje kompaniji da na širokom polju deli svoja iskustva i saznanja. Kombinujući superiorne tehničke karakteristike proizvoda sa izuzetnom tehničkom podrškom, PENETRON® je i dalje pojam pouzdanosti i izuzetnosti kod inženjera, arhitekata i građevinaca širom sveta.

U Atini je novembra 2006. godine osnovan PENETRON HELLAS S.A, ogranak PENETRON INTERNATIONAL LTD.

Ova nova kompanija nije samo distributivna tačka za PENETRON® proizvode u širem području Jugoistočne Evrope, već i centar koji treba da olakša pružanje tehničke podrške i prenos PENETRON® tehnologije. 

Svestranost i efikasnost PENETRON® sistema je dokazana na brojnim kritičnim aplikacijama, uključujući nuklearne reaktore, postrojenja za tretman hemikalija i brojne projekte tunela. Proizvodi su prilagođeni najvišim standardima zaštite okoline i ekološkoj regulativi, što dokazuju brojne primene na projektima akvarijuma i rezervoarima za pitku vodu.

Od januara 2012. godine,  PENETRON HELLAS S.A. je nosilac sertifikata o kvalitetu ISO 9001:2008, ISO 14001 i ELOT 18001 (OHSAS) – DQS sertifikat od DQS Hellas.

Kad je u pitanju proizvodnja, vrhunska kontrola kvaliteta u PENETRON fabričkim pogonima je obezbedila sertifikat ISO 9001 i ISO 14001.

Kompanija NIVO 381 doo osnovana je 2011. godine i za kratko vreme uspela da pridobije poverenje investitora u delu građevinskih materijala, a od 2018. godine postaje jedini ovlašćeni distributer PENETRON materijala na tržištu Srbije.

Preko svoje tehničke podrške i izvođača sa neophodnim licencama, svakom projektu pristupa sa posebnom pažnjom i potvrđuje da samo zadovoljan kupac pravi najbolju reklamu. Na taj način ostvaruje da joj se investitori vraćaju i preporučuju svojim poslovnim partnerima za buduće projekte.

NIVO 381 je uspostavio uspešnu saradnju sa mnogim izvođačkim firmama od kojih se izdvaja Tim sistem plus, Lever inženjering, Beoroofing, Aquawin NS, Gat,  Zop inženjering, Energoprojekt Visokogradnja,Strabag AD, Đerdap usluge … 

Uspešna saradnja se ostvaruje i sa mnogim projektantskim biroima koji čine pokretačku snagu svakog projekta.
 
Znanje, iskustvo i motivacija garantuju kreativnu i uspešnu saradnju na planiranju i realizaciji Vaših projekata - NIVO 381.