SFSOPLATE-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Tarkett PARKET: kombinacija kvaliteta i estetike za sve vaše projekte

29.04.2024. | Gradjevinarstvo.rs

U svetu građevinarstva, investitori dobro znaju da svaki uspešan projekat zahteva pažljivo planiranje svakog koraka, svakog detalja.

Wellport

Wellport (Foto: Tarkett)

Jedan od ključnih "detalja" je i odabir podnih obloga za stambene i poslovne jedinice u izgradnji, gde se posebna briga vodi o nameni prostora i kakvi materijali se ovde mogu ugraditi. Važno je uzeti u obzir i da svaki kupac ima drugačiji ukus i da bi trebalo udovoljiti većini.

Neophodno je da imate pouzdanog partnera, koji će moći da odgovori na sve vaše zahteve, da isporuči obećani kvalitet proizvoda i da pri tom poštuje zadate rokove za isporuku i ugradnju podnih obloga.

U svim ovim segmentima, Tarkett kompanija je taj partner na koga se možete uvek osloniti.

To potvrđuje i Mina Kalezić, direktorka prodaje i marketinga kompanije CBS International, koja navodi da su njihova iskustva sa Tarkett podnim oblogama izuzetno pozitivna.

"Istakla bih prevashodno njihovu specijalizovanu podršku i to ne samo kada je reč o dizajnu, inovacijama, već i tehničku podršku. Naime dostupnost ljudstva koje je uvek tu tokom celog procesa da nam pruži neophodnu podršku i njihova posvećenost kvalitetu koji traje, konstantnim inovacijama dodatno je podržana i tridesetogodišnjom garancijom, tako da sa ponosom možemo istaći da je definitivno Tarkett sinonim za pouzdanog partnera na srpskom tržištu i sa vrlo odomaćenim renomeom i kod samih kupaca."

Pogledajte kompletan video:

Tarkett ispunjava i najzahtevnije standarde investitora

Ključne vrednosti koje Tarkett promoviše - kvalitet, tradicija, održivost i kompletno rešenje - savršeno se uklapaju u potrebe investitora prilikom izbora parketa za njihove stambene projekte. Tarkett parketi ne samo da pružaju izvanredne estetske karakteristike već garantuju dugotrajnost i izdržljivost, što je od suštinskog značaja u stambenim objektima koji će služiti kao dom budućim generacijama.

Bojan Bulatović, Head of Sales MERIN GROUP, navodi da su njihovi stanovi u premium i luksuznom segmentu, te stoga kupci očekuju vrhunski kvalitet konačnog proizvoda. Zato, kako kaže, već 8 godina biraju Tarkett za svaki projekat.

"Do sada smo ugradili preko 100.000 metara kvadratnih parketa visokog kvaliteta. Tarkett-ov parket je ugrađen u objekte Kennedy Residence, Sun City, Merin Hill i Silva."

Pogledajte kompletan video:

Kao jedan od ključnih razloga za ovu saradnju Bojan Bulatović navodi ekspertizu kojom Tarkett nudi rešenja za najzahtevnije specifikacije njihovih klijenata, ali ističe i tehničku podršku koju im pruža Tarkett-ov tim.

Zašto birati Tarkett parket za stambene projekte?

Tarkett parket izdvaja kvalitet i dizajn, koristeći najkvalitetnije drvene vrste i površinsku zaštitu, poput Proteco laka, čime se postiže izuzetna trajnost i otpornost na habanja i oštećenja.

Sa više od 140 godina tradicije i iskustva, Tarkett je lider u industriji drvenih podova, jer nudi parketne daske izrađene od 3 sloja drveta spojenih pod uglom od 90º, što povećava stabilnost i smanjuje prirodni rad drveta do 70%.

Dizajn i formati Tarkett parketa pružaju bogat izbor jedinstvenih dezena koji ističu prirodnu strukturu drveta. Posebno se ističe parket velikog formata, daske dužine preko 2 metra, koje prostoru daju notu luksuza i elegancije.

Sun City

Sun City (Foto: Tarkett)

Osim estetske vrednosti, Tarkett parket nudi i praktične prednosti - ugrađuje se brzo i to na dva načina: lepljenjem i plivajućom ugradnjom, sa T lock sistemom za čvrst i gotovo nevidljiv spoj. Nakon ugradnje se može odmah koristiti.

Sa garancijom do čak 30 godina, Tarkett parket je trajan i pouzdan izbor za sve vrste stambenih i poslovnih prostora.

Kennedy Residence

Kennedy Residence (Foto: Tarkett)

Tarkett parket - Kvalitet koji kupuje mir

Sa preko 140 godina ekspertize, Tarkett postavlja standarde u industriji podnih obloga, nudeći mir koji dolazi sa znanjem da ste izabrali vrhunski kvalitet koji garantuje dugoročnu vrednost. Ova filozofija kvaliteta je upravo ono što profesionalci, investitori i arhitekte zaslužuju.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;