PRIJAVA-468X60-BANNER
DELIGHT
DELIGHT
11070 NOVI BEOGRAD, SRB
OMLADINSKIH BRIGADA 90 V

011 4149 200
011 4149 229

DELIGHT

Od osnivanja, kompanija Delight razvija svoj portfolio proizvoda i spektar usluga, postajući potpuno integrisana firma za dizajn i izgradnju kancelarijskih prostora u Adria regionu.

Delight u Adria regionu ekskluzivno zastupa predstavničku mrežu kompanije Steelcase, globalnog lidera u industriji kancelarijskog nameštaja, zatim Interface, vodeću kompaniju u proizvodnji održivih modularnih podova, kao i DEKO, evropskog lidera za fleksibilne sisteme pregradnih zidova.

Do sada, kompanija Delight pružila je širok spektar proizvoda i profesionalnih usluga u stvaranju ili redizajniranju radnih prostora, za više od 4000 firmi.

Zajedno s partnerima, Delight dizajnira kancelarijske prostore kako bi pomogli ljudima u radu, učenju i razvoju. Više od 20 godina, stvaraju inspirativna i agilna radna mesta za vodeće svetske organizacije svih industrija.

Delight čini vodeći tim stručnjaka za dizajn radnih mesta i poslovnih prostora, upravljanje projektima, izvođenje fit-out projekata, M&E radove, preuređenje i opremanje kancelarijskim nameštajem na području Adria regije, koje pokriva tržište sa preko 20M ljudi.

Nihova misija jeste ponuditi najbolju vrednost za ulaganje njihovih klijenata, isporukom kreativnih kancelarijskih rešenja sa visokokvalitetnim proizvodima i uslugama, pomažući im u razvoju boljeg radnog okruženja za zaposlene i klijente.

Delight uvek preferira blisku saradnju sa arhitektom, naručiocem i izvođačem, jer samo na taj način mogu da se kreiraju najbolja, potpuno jedinstvena rešenja.

Delight-ova ponuda obuhvata širok asortiman visokokvalitetnih i modernih modela kancelarijskog i ostalog nameštaja za opremanje poslovnih prostora svih namena. Na stranici su izdvojeni delovi asortimana koji obuhvataju kancelarijske i radne stolice, konferencijske stolice i stolove, radne stolove, klub stolove, fotelje, sofe i klub garniture, dizajnerski nameštaj, recepcije, pultove, kancelarijske dodatke kancelarijske ormane i fiokare, modularni i fleksibilni nameštaj.

U ponudi imaju još zanimljivih rešenja i modela, što možete pronaći u njihovom izložbeno prodajnom salonu, u Beogradu, u ulici Omladinskih brigada 90v, na Novom Beogradu.