INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Tarkett parketi - sinonim za izvrsnost u rešenjima za vaše projekte

15.05.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Kada se radi o stambenim i poslovnim prostorima, svaki detalj je važan. Izbor pravog partnera za podne obloge može značajno uticati na uspeh celokupnog projekta. Tarkett, kao lider u industriji podnih rešenja, pruža ne samo vrhunski kvalitet proizvoda, već i neprikosnovenu podršku kroz sistem "ključ u ruke", što ga čini dealnim partnerom za investitore koji teže najvišim standardima.

Tarkett parket - kvalitet koji kupuje mir.

Kennedy Residence

Kennedy Residence (Foto: Tarkett)

Boris Dimitrijević, direktor kompanije ZOP Inženjering, deli svoje iskustvo saradnje sa kompanijom Tarkett, koje traje već deset godina.

"Tarkett je naš izbor u najvećem broju slučajeva kada biramo dobavljača podnih obloga, pre svega parketa, iz dva osnovna razloga," objašnjava Dimitrijević. "Jedan je što uvek dostignemo optimum cene i kvaliteta, a drugi je: rokovi isporuke su uvek onako kako treba da budu, tačni."

Kroz saradnju na različitim projektima, od manjih objekata do velikih stambeno-poslovnih kompleksa i hotela, Tarkett je dokazao da može udovoljiti specifičnim zahtevima i očekivanjima investitora.

Pogledajte intervju:

Dragana Kostić, project manager u kompaniji Shikun&Binui, naglašava značaj uspešne saradnje. "Vodimo računa o tome da je kompanija sa kojom radimo stabilna i reputabilna. Sledeće o čemu vodimo računa je to da je kompanija do sada imala iskustva sa projektima naše veličine i našeg tipa," kaže Kostić. "I naravno, na kraju dijapazon proizvoda ili onoga što ta kompanija nudi."

Tarkett se izdvaja svojom sposobnošću da pruži podršku kroz sve faze projekta, od planiranja do realizacije, osiguravajući da krajnji proizvod odražava visoke standarde koje njegovi klijenti očekuju.

Pogledajte intervju:

Ksenija Bajagić, CCO i kreativna direktorka dizajna enterijera u firmi Zabriskie, ističe važnost poverenja i profesionalnosti u saradnji. "Sa Tarkett-om sarađujemo od samog nastanka Zabriskie firme, tačnije nekih 8 godina, ali smo saradnju intezivirali u poslednje 3 godine od kada imamo i sektor enterijera u okviru firme," objašnjava Bajagić.

Što se tiče iskustva sa Tarkett timom, naglašava "profesionalnost, znanje, agilnost, odličnu komunikaciju sa timom iz prodaje i tehničkim sektorom, raspoloživost kataloga i uzoraka u svakom trenutku i razumevanje potreba za custom-made rešenjima na određenim projektima."

Pogledajte intervju:

Investitori biraju Tarkett zbog garancije kvaliteta, inovativnosti u dizajnu i proizvodima, kao i zbog ekološke održivosti koju kompanija promoviše. Tarkett ne samo da nudi širok spektar proizvoda koji mogu zadovoljiti različite estetske i funkcionalne potrebe, već i obezbeđuje da svaki projekat bude izveden sa najvišim nivoom stručnosti.

Podrška "ključ u ruke" koju nudi Tarkett osigurava da svaki aspekt instalacije poda bude pažljivo planiran i implementiran, čime se minimiziraju potencijalni problemi i maksimizira zadovoljstvo klijenata.

Gornji Grad

Gornji Grad (Foto: Tarkett)

U svetu nekretnina, gde se velika pažnja poklanja detaljima i kvalitetu, saradnja sa Tarkett-om nudi sigurnost i pouzdanost, što investitorima omogućava da svoje projekte realizuju bez kompromisa. Sa preko 140 godina iskustva u industriji, Tarkett kontinuirano dokazuje svoju predanost inovacijama i kvalitetu, što je potvrđeno i tridesetogodišnjom garancijom na njihove parkete.

Bogatstvo dizajna i raznovrsnost proizvoda omogućava investitorima da odgovore na najrazličitije zahteve i estetske preferencije klijenata, čime se ugađa čak i najistančanijim ukusima.

Voždove Kapije

Voždove Kapije (Foto: Tarkett)

Treba istaći da Tarkett parketi transformišu svaki stan u pravi dom, stvarajući toplo i komforno okruženje koje kupci ne samo da očekuju, već i za kojim žude kada zamisle svoj idealan prostor. Upravo ta atmosfera udobnosti i elegancije čini da se kupci odlučuju za investiciju u stanove opremljene Tarkett parketima, znajući da svoj novi dom ne kupuju samo kao mesto stanovanja, već kao prostor za život ispunjen stilom i komforom.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;