INFONET-468X60-BANNER

Paralline - Malo truda da svoj dom učinite jedinstvenim

01.02.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Paralline fasadna obloga kombinuje savremeni dizajn sa elegantnom estetikom i održivim rešenjima. Nova linija proizvoda omogućava arhitektama i drugim profesionalcima da kreiraju jedinstvene domove i zgrade. Ponuda proizvoda Paralline zasniva se na preko 50 godina iskustva u proizvodnji aluminijumske stolarije i dostupna je u brojnim varijacijama stila za različite primene.

Iza Paralline fasadne obloge može se postaviti izolacioni sloj

Iza Paralline fasadne obloge može se postaviti izolacioni sloj (Foto: Reynaers Aluminium)

Beskrajne opcije dizajna

Paralline se može neprimetno povezati ili kombinovati sa bilo kojim elementom fasade zgrade uključujući prozore i vrata. Koristite profile horizontalno ili vertikalno, u suptilnim ili izraženijim varijacijama dubine ili u kombinaciji različitih stilova za jedinstven izgled. Opcije dizajna su skoro beskrajne. Svi profili su dostupni u velikom broju visokokvalitetnih završnih obrada uključujući i eloksažu, što ih čini jedinstvenim i trajnim rešenjem.

Dostupne brojne varijacije stila

Dostupne brojne varijacije stila (Foto: Reynaers Aluminium)

Proračun i instalacija bez napora

Paralline je u potpunosti integrisan u pouzdani Reynapro sistem za brze i tačne proračune i ponude. Pored toga, Paralline ramovi se mogu prethodno sastaviti za jednostavnu i brzu instalaciju na licu mesta - čak i od strane jednog montažera. Za vlasnika kuće to znači predvidljivost troškova i vremena.

Sva rešenja za potrebe vašeg projekta na jednom mestu

Od prozora i vrata do dekorativnih elemenata kao što je Paralline: šta god da vam je potrebno, kontakt osoba stoji vam na raspolaganju tokom celog projekta i nudi profesionalne savete i podršku za čitav asortiman proizvoda kompanije Reynaers Aluminium.

Paralline se može kombinovati sa bilo kojim elementom fasade

Paralline se može kombinovati sa bilo kojim elementom fasade (Foto: Reynaers Aluminium)

Pored gore pomenutog, Paralline je takođe vaš savršeni partner za povećanje održivosti vašeg projekta izgradnje ili renoviranja. Iza Paralline fasadne obloge može se postaviti izolacioni sloj za optimalnu energetsku efikasnost. Kada se instalira u kombinaciji sa prozorima ili vratima kompanije Reynaers Aluminium, Paralline deluje kao zaštita od sunca, tako da grejanje ili hlađenje zgrade zahteva manje energije.

Pored prednosti izolacije, sistem se takođe lako rastavlja i reciklira i na taj način daje odgovor na sve veću potražnju za kružnim fasadnim rešenjima.

Za više detalja posetite Reynaers Aluminium Srbija.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;