INFONET-468X60-BANNER
SAINT-GOBAIN GRAĐEVINSKI PROIZVODI
SAINT-GOBAIN GRAĐEVINSKI PROIZVODI
11070 NOVI BEOGRAD, SRB
BULEVAR MIHAJLA PUPINA 115 D

011 3149 634, ISOVER
011 2282 444, RIGIPS
011 3149 667

SAINT-GOBAIN GRAĐEVINSKI PROIZVODI

Saint-Gobain je aktvan na svetskom tržištu još od davne 1665. godine i jedna je od najstarijih kompanija u svetu. Danas se nalazi među 100 najboljih svetskih industrijskih preduzeća zahvaljujući svom iskustvu i sposobnosti da konstantno uvodi inovacije kao svetski lider na tržištu održivog stanovanja i gradnje.

Saint-Gobain dizajnira, proizvodi i distribuira građevinske materijale visokih performansi pružajući inovativna rešenja za energetsku efikasnost i zaštitu životne sredine.

Zahvaljujući svojim materijalima, Saint-Gobain nudi sveobuhvatna rešenja za kvalitetan, energetski efikasan i održiv stambeni komfor za ljude širom sveta.

Saint-Gobain posluje u 66 zemalja i ima više od 170.000 zaposlenih. Promet na godišnjem nivou dostiže 40 milijardi evra.

U mnogim područjima gde posluje na svetskom tržištu Saint-Gobain je tržišni lider.

Vodeći je evropski maloprodajni lanac građevinskog materijala.


Članice Saint-Gobain Grupe:

ISOVER - Proizvodi izolacione materijale od mineralne vune. Takođe distribuira i ostale izolacione proizvode i sistemska rešenja, koji su namenjeni za upotrebu uglavnom u građevinarstvu i industriji.

E-mail: natasa.andjic@saint-gobain.com      

Web site: www.isover.rs

RIGIPS - Sistemi suve gradnje sa gipskartonskim pločama koji se upotrebljavaju za izvođenje u enterijeru: spušteni plafoni, pregradni zidovi, oblaganje zidova, podovi, zaštita od požara, završni radovi, malteri...

E-mail: rigips.marketing@saint-gobain.com      

Web site: www.rigips.rs