INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Izložbeni salon GEALAN u virtuelnoj stvarnosti

19.02.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Digitalizacija je više od samo privremenog trenda. U poslednjoj deceniji dolazi do velike „digitalne revolucije“ čije efekte prepoznaje i šira javnost. Sve veći broj organizacija prihvata digitalna rešenja, ostavljajući „stare“ poslovne procese iza sebe. GEALAN se takođe susreo s tim promenama pa shodno tome pokušava da ih uvede u poslovanje preduzeća.

Digitalac – predstavlja pojam koji se veže uz generacije koje su bile okružene i odrasle uz današnju novu tehnologiju i internet. Sve češća komunikacija preko raznih digitalnih platformi dovela je do promena u obradi informacija. Grupa istoimenog naziva formirana je i u GEALAN-u. Članovi učestvuju u grupnim zadacima sa samostalnim idejama i razrađivanju tema oko digitalizacije. Grupa svoje aktivnosti ne usresređuje samo na čistu digitalizaciju, nego istu proširuje na opšte poslovanje i promene koje današnji svet donosi.

Izložbeni salon GEALAN u virtuelnoj stvarnosti

GEALAN Virtual Reality

Dobro došli u svet virtualne i proširene stvarnosti. Fascinantno je, koje će sve mogućnosti proizvođači stolarije u budućnosti dobiti korišćenjem individualnog GEALAN izložbenog salona. Kako funkcioniše? Uz pomoć VR naočara u nekoliko sekundi već se nalazite u virtuelnom dnevnom boravku i razgledate GEALAN elemente u svim varijantama. Unutar virtuelnog prostora, korisnici sve elemente mogu posmatrati  trodimenzionalno, uz promenu boja. Elementi se uz uobičajene pokrete mogu otvarati te se kroz njih može čak i prolaziti. Korisnici VR naočara oduševljeni su novom tehnologijom. Cilj VR softvera je da bude glavna podrška proizvođačima i prodavcima stolarije i da što realnije dočara estetiku i funkcionalnost sopstvenih elemenata.

Individualizujte prozore i vrata u realnom vremenu

Toliko je realno, kao da ste stvarno tamo. Virtuelna stvarnost - bez skupih fiksnih prostora. Jedne naočare, jedan računar i već ste u sredini događanja. Nakon što pristupite virtuelnom izložbenom prostoru, vaše telo postaje prirodni upravljač. Vaši su pokreti prikazani uverljivo stvarno tako da predstavljanje proizvoda postaje novo fascinantno iskustvo.

Prozorski ram u žarko crvenoj boji? Drvodekor folije na balkonskim vratima koje gledaju na vrt? Ili želite da saznate koliko dobro prozor izoluje uličnu buku? Prozori, vrata pa i prozorski ramovi, sve je moguće samostalno prilagoditi svojim željama.

Prezentacija proizvoda omogućena je bilo kada i bilo gde, bez potrebe za velikim prostorom ili visokim troškovima pravog izložbenog salona - sve konfiguracijske mogućnosti su uključene.

Izložbeni salon GEALAN u virtuelnoj stvarnosti

Tehnologija bez kompromisa

GEALAN kao pionir u korišćenju VR tehnologije u svojoj branši raspolaže ergonomski optimizovanim VR naočarima razvijenim do poslednjeg detalja. Virtuelni izložbeni salon može se postaviti gde god želite, unutar svog preduzeća ili kao prezentacija na sajmovima. Naočare su jednostavne za postavljanje i prilagođavanje. Brzo su spremne za rad. Ugrađeni ekran opremljen je bogatim bojama i besprekornim detaljima. Koristi se trenutno najmodernija dostupna tehnologija. Uređaj nudi najvišu rezolucija ekrana, što pruža ugodniju percepciju oku. Zbog toga je i omogućeno da se prozori i vrata prikazuju u najboljem, što realnijem svetlu. Uz pomoć ulične buke ili zvuka kiše, mogu se uporediti različite sistemi prozora. Iz GEALANA pozivaju da dođete i doživite realnu svakodnevicu uz Hi-Res sertifikovani ekran i 3D prostorni zvuk opreme.

Budućim generacijama su digitalne ponude postale deo svakodnevnog života. Uz pomoć virtuelnog izložbenog prostora naglašava se inovativnost svog preduzeća i pronalaze novi kupci tamo gde se nalaze: u budućnosti.

Više o ovome pogledajte ovde i upoznajte se s GEALAN virtuelnom stvarnošću.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;