INFONET-468X60-BANNER
ČELIK
ČELIK
21234 BAČKI JARAK, SRB
NOVOSADSKA 119

021 847 290

ČELIK

Čelik d.o.o. je građevinska kompanija koja potiče iz davne 1971. godine kada je započeta proizvodnja u današnjim pogonima. Danas Čelik predstavlja moderno organizovanu kompaniju i značajan subjekt u oblasti gradnje i proizvodnje metalnih konstrukcija.

Na svojoj referentnoj listi ima više od 700 uspešno realizovanih projekata na teritoriji Srbije i regiona.

Čelik analizira vaš projekat u cilju racionalizacije i postizanja maksimalne efikasnosti. Pruža tehničku i savetodavnu podršku kako bi se zajednički uverili da u potpunosti razume vaše potrebe i cilj koji želite da postignete.

Projektantski biro ove kompanije sastoji se od iskusnih licenciranih projektanata i ima pun kapacitet za izradu najsloženijih projekata vezanih za proizvodnju i montažu čeličnih konstrukcija.

Na osnovu proračuna i crteža u svojim pogonima proizvodi najkompleksnije i najzahtevnije čelične komponente u građevinarstvu i industriji.

Uz pomoć specijane mehanizacije, sopstvene opreme, kao i posebno obučenih montera vrši sve vrste izvođačkih i montažnih radova u oblasti čeličnih konstrukcija i pratećih radova.

Gradi po sistemu "ključ u ruke". Usled sve veće potražnje kupaca za ovakvim modelom, odnosno skoncentrisanom odgovornošću, Čelik je razvio sopstvene inženjerske i izvođačke kapacitete, te pored čeličnih konstrukcija izvodi i ostale građevinske i instalaterske radove.

Kompanija Čelik d.o.o. nudi i pojedinačne usluge:

  • Lasersko sečenje i probijanje pločevine;
  • Sečenje i bušenje profila;
  • Sečenje limova na makazama;
  • Savijanje limova na presi;
  • Sačmarenje;
  • Iznamljivanje telehendera i dizalica.

 

Linkedin: Čelik d.o.o.