INFONET-468X60-BANNER
GEALAN RS
GEALAN RS
11273 BEOGRAD-BATAJNICA, SRB
MAJORA ZORANA RADOSAVLJEVIĆA 374

011 3752 903
063 440 822
063 400 118
011 3752 903
GRUJO RISTIĆ
MARKO ANDREJEVIĆ

GEALAN RS

GEALAN jedan je od vodećih proizvođača PVC profila za prozore i vrata.

Preduzeće je osnovano 1921. godine, a sa preradom plastike počinje 1956. godine što mu 1988. godine postaje glavna i jedina delatnost u poslovanju. Sedište preduzeća nalazi se u nemačkoj saveznoj pokrajini Bavarska, u gradu Oberkotzau.

GEALAN Tanna, u saveznoj pokrajini Thüringen, mesto je gde se proizvode i skladište profili izuzetnog nemačkog kvaliteta. Centar za tehničku obuku, ispitivanje i proveravanje profila, GEALAN TECHNIKUM nalazi se u mestu Döhlau gde posluje već 24 godine.

U sklopu preduzeća osnovana je marketinška agencija GEALAN Dienstleistung GmbH (GDL) koja je specijalizovana u području oglašavanja i marketinga, ali raspolaže i odgovarajućom stručnosti kod prenosa znanja te ciljanim školovanjem savetuju kupce i zaposlene u području prodaje. Njihova prednost je detaljno poznavanje tržišta prozora i vrata.

Dobro osposobljeni zaposleni odlučujući su faktor uspešnog preduzeća, stoga je investiranje u njihovo znanje prednost svakog preduzeća. U želji da svojim partnerima i zaposlenima omogući veće znanje, zainteresovanost i poboljšanje kvalifikacija, osnovan je GEALAN Centar budućnosti. Centar nudi stručne seminare o prozorima, ali i o marketinškoj i prodajnoj podršci. Predavači pružaju kompetentne i praktične informacije o fizici, pravu, marketingu i prodaji.

GEALAN – nemački kvalitet svetskog renomea

Preko filijala raspoređenih u devet evropskih zemalja, u mogućnosti je da se adekvatno posveti svakom poslovnom partneru. Orijentacija prema radu i rezultatima je temelj za svakodnevni rad u grupi GEALAN.

Nastoji da konstantno ostvari profitabilni rast s ciljem da trajno poveća vrednost preduzeća. Radi ostvarivanja ovog cilja svesno i kontinuirano raste u svakom pojedinom preduzeću, ne ispuštajući pritom iz vida svest o troškovima. Stoga na području čitave grupacije permanentno preispituje i konstantno optimizuje poslovne procese.

GEALAN razvija inovacije i definiše nove trendove u izradi prozora i vrata.

U zadnje dve godine GEALAN je uveo na tržište celi niz inovativnih proizvoda koji omogućuju da se na jednostavan i relativno povoljan način proizvode energetski efikasan prozor i vrata koji zadovoljavaju standarde za pasivne kuće, te tako omogućio primenu takvih proizvoda na tržištima gde se standard gradnje još nije približio zahtevima evropskih zemalja, a u budućnosti ide ka tome.

Inovacije uključuju:

  • STV® – sistem sa samolepljivom trakom za izradu velikih prozorskih elemenata;
  • IKD® – intenzivno izolaciono jezgro sa izuzetnim termičkim karakteristikama Unesi/izmeni sidro;
  • acrylcolor – jedinstvena tehnologija površine vrlo otporna na sve spoljne uticaje;
  • GEALAN S 9000 – svestrani kombi sistem za zadovoljavanje najtežih zahteva;
  • GEALAN-KUBUS® – sistem prilagođen modernim niskoenergetskim objektima sa više stakla;
  • GEALAN KONTUR® – vrhunski sistem sa aluminijskom opcijom i tri nivoa zaptivanja

Kao ekološki odgovorno preduzeće gotovo svi proizvodi iz PVC veštačkih materijala koje GEALAN proizvodi su 100% reciklirajući i moguće je više puta iz određenih proizvoda sačiniti nove, što GEALAN u praksi i čini kako bi doprineo očuvanju životne sredine.

Više informacija možete pronaći na: www.gealan.rs i FB strani www.facebook.com/gealandoo