BAU2023-468X60-BANNER

INFONET-970X250-BANNER

IT i kablovska infrastruktura na jednom mestu - Sion Net

05.04.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Sion Net d.o.o. Beograd je distributerska kompanija sa velikim iskustvom u plasmanu ICT i električne opreme na teritoriji Srbije, Crne Gore, BiH i Makedonije. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu Sion Net je uspeo da obezbedi ponudu proverene i najkvalitetnije pasivne i aktivne mrežne opreme kao i sisteme za neprekidno napajanje, VoIP uređaje, opremu za kontakt centre, distribuciju napajanja, kabinete i rack-ovsku opremu, opremu za kablovski razvod, veliki asortiman prateće opreme, alata, vezica, sistema za obeležavanje, ali i opreme za merenje i testiranje.

Sion Net je distributer mnogih renomiranih svetskih kompanija. Izdvajamo neke posebno interesantne za građevinarstvo:

Dietzel Univolt (Austrija) program je idealan za građevinske infrastrukturne sisteme. Renomirani proizvođač „PVC & HFFR Cable Management“ sistema, nalazi se na listi Lloyd's registra najpouzdanijih. Dietzel Univolt ima jedinstven i kompletan proizvodni program za primenu u građevini. Ovaj Austrijski proizvođač poseduje dugu tradiciju i garanciju kvaliteta u proizvodnji ugradnih rebrastih creva, ugradnih razvodnih kutija, zidnih i ugradnih dozni za beton, gips izid, kanalica, kanala i drugih elemenata za polaganje kablova.

Dietzel Univolt - Sion Net

Bachmann (Nemačka) je inovativna kompanija, koja razvija, proizvodi i prodaje elektronske komponente i sisteme. Zajedno sa inovativnim rešenjima za upravljanje energijom koje pruža Bluenet, tehnološke odlike proizvoda uključuju multifunkcionalnu radnu površinu za povezivanje panela, od kojih su neki osvojili razne međunarodne nagrade za dizajn. Bachmann ima četiri segmenta proizvoda – „Facility Solutions“, „Installation“, „Kitchen Solutions“ i „IT Power Solutions“. Nudimo veliki izbor specifičnih priključnih kutija u enterijeru (razvodnih šina), kao i pametnih i upravljivih sistema razvoda i napajanja. Proizvodi ovog proizvođača nalaze primenu u domenu izgradnje i opremanja pametnih i energetski efikasnih stambenih i poslovnih objekata.

Bachmann - Sion Net

Legrand UPS (Francuska) program modularnih i monolitnih trofaznih UPS uređaja upotpunjuje celokupnu ponudu. Sada se u portfoliju Sion Net-a nalaze i tehnički najsavremeniji uređaji raznih snaga i modela, iz serija „Megaline“ (1,25-10kVA), „Trimod“ (10-60kVA), „Archimod“ (20-120kVA), „Archimod 2“ (do 480kVA) i „Keor HP“ (100-800kVA; max 4,8MVA). Uređaji iz serija „Trimod“ i „Archimod HE“ imaju sledeće ulazno/izlazne opcije: 3/3, 3/1, 1/1 i 1/3.

Legrand UPS - Sion Net

Panduit (USA) kompanija svetskog renomea pruža vodeća rešenja koja pomažu klijentima da optimizuju infrastrukturnai mrežna rešenja za primenu u nekoliko ključnih oblasti: za kontakt centre, poslovne zgrade, mreže za preduzeća, industrijsku automatiku... U ponudi Sion Net-a su vezice, alati, bakarni sistemi, fiber optički sistemi i ostala instalaciona oprema.

Panduit alat - Sion net

Panduit - Sio net

N-tron sada u okviru kompanije Redlion (USA) bavi se razvijanjem i proizvodnjom visoko pouzdanih industrijskih mrežnih proizvoda koji su dizajnirani da reše najzahtevnije komunikacione zahteve u kritičnim situacijama. Priznati su kao tržišni lider u industrijskom Ethernet-u. Naši upravljavljivi svičevi su dizajnirani da rade u teškim uslovima i nude najbolje performanse u klasi.N-tron proizvodi se koriste širom sveta u širokom spektru aplikacija-postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda,vetroparkovi,nuklearne elektrane,solarne energije, bezbednosti i nadgledanja,za kontrolu procesa gde je pouzdanost apsolutno neophodna.

N-tron mrežni proizvodi - Sion net

Ostale kompanije koje zastupa Sion Net su: Allied Telesis, Optronics, Netgear, Belden, Conteg, Linksys by Belkin, N-Tron, Jabra, Allocacoc, Plantronics, Snom, 3CX, 3P Design...

Objedinjuju na jednom mestu prepoznatljiv vrhunski kvalitet opreme i usluga, nude podršku i konsultanske usluge koje će doprineti da u svakodnevnoj realizaciji projekata njihovi klijenti uvek budu korak ispred i u zadatim okvirima budžeta, izborom optimalnog rešenja.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


TOTPROMET-CHAMELEON-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Slobo 23.03.2023.
Zato i jeste Beograd na vodi.
skeva 23.03.2023.
Jel' to Beograd na vodi ?
Milan 22.03.2023.
Konačno! Pruga do Niša i dalje ka Solunu je...
Sasa 21.03.2023.
E nas dragi Bakicu, za sve si bio u pravu.
Gagi 21.03.2023.
Dvadeseti sprat je oko 70 metara vodenog st...

;