IT i kablovska infrastruktura na jednom mestu - Sion Net

05.05.2020. | Gradjevinarstvo.rs

Sion Net d.o.o. Beograd je distributerska kompanija sa velikim iskustvom u plasmanu ICT i električne opreme na teritoriji Srbije, Crne Gore, BiH i Makedonije. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu Sion Net je uspeo da obezbedi ponudu proverene i najkvalitetnije pasivne i aktivne mrežne opreme kao i sisteme za neprekidno napajanje, VoIP uređaje, opremu za kontakt centre, distribuciju napajanja, kabinete i rack-ovsku opremu, opremu za kablovski razvod, veliki asortiman prateće opreme, alata, vezica, sistema za obeležavanje, ali i opreme za merenje i testiranje.

Sion Net je distributer mnogih renomiranih svetskih kompanija. Izdvajamo neke posebno interesantne za građevinarstvo:

Dietzel Univolt (Austrija) program je idealan za građevinske infrastrukturne sisteme. Renomirani proizvođač „PVC & HFFR Cable Management“ sistema, nalazi se na listi Lloyd's registra najpouzdanijih. Dietzel Univolt ima jedinstven i kompletan proizvodni program za primenu u građevini. Ovaj Austrijski proizvođač poseduje dugu tradiciju i garanciju kvaliteta u proizvodnji ugradnih rebrastih creva, ugradnih razvodnih kutija, zidnih i ugradnih dozni za beton, gips izid, kanalica, kanala i drugih elemenata za polaganje kablova.

Bachmann (Nemačka) je inovativna kompanija, koja razvija, proizvodi i prodaje elektronske komponente i sisteme. Zajedno sa inovativnim rešenjima za upravljanje energijom koje pruža Bluenet, tehnološke odlike proizvoda uključuju multifunkcionalnu radnu površinu za povezivanje panela, od kojih su neki osvojili razne međunarodne nagrade za dizajn. Bachmann ima četiri segmenta proizvoda – „Facility Solutions“, „Installation“, „Kitchen Solutions“ i „IT Power Solutions“. Nudimo veliki izbor specifičnih priključnih kutija u enterijeru (razvodnih šina), kao i pametnih i upravljivih sistema razvoda i napajanja. Proizvodi ovog proizvođača nalaze primenu u domenu izgradnje i opremanja pametnih i energetski efikasnih stambenih i poslovnih objekata.

Legrand UPS (Francuska) program modularnih i monolitnih trofaznih UPS uređaja upotpunjuje celokupnu ponudu. Sada se u portfoliju Sion Net-a nalaze i tehnički najsavremeniji uređaji raznih snaga i modela, iz serija „Megaline“ (1,25-10kVA), „Trimod“ (10-60kVA), „Archimod“ (20-120kVA), „Archimod 2“ (do 480kVA) i „Keor HP“ (100-800kVA; max 4,8MVA). Uređaji iz serija „Trimod“ i „Archimod HE“ imaju sledeće ulazno/izlazne opcije: 3/3, 3/1, 1/1 i 1/3.

Panduit (USA) kompanija svetskog renomea pruža vodeća rešenja koja pomažu klijentima da optimizuju infrastrukturnai mrežna rešenja za primenu u nekoliko ključnih oblasti: z akontakt centre, poslovne zgrade, mreže za preduzeća, industrijsku automatiku... U ponudi Sion Net-a su vezice, alati, bakarni sistemi, fiber optički sistemi i ostala instalaciona oprema.

N-tron sada u okviru kompanije Redlion (USA) bavi se razvijanjem i proizvodnjom visoko pouzdanih industrijskih mrežnih proizvoda koji su dizajnirani da reše najzahtevnije komunikacione zahteve u kritičnim situacijama. Priznati su kao tržišni lider u industrijskom Ethernet-u. Naši upravljavljivi svičevi su dizajnirani da rade u teškim uslovima i nude najbolje performanse u klasi.N-tron proizvodi se koriste širom sveta u širokom spektru aplikacija-postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda,vetroparkovi,nuklearne elektrane,solarne energije, bezbednosti i nadgledanja,za kontrolu procesa gde je pouzdanost apsolutno neophodna.

Ostale kompanije koje zastupa Sion Net su: Allied Telesis, Optronics, Netgear, Belden, Conteg, Linksys by Belkin, N-Tron, Jabra, Allocacoc, Plantronics, Snom, 3CX, 3P Design...

Objedinjuju na jednom mestu prepoznatljiv vrhunski kvalitet opreme i usluga, nude podršku i konsultanske usluge koje će doprineti da u svakodnevnoj realizaciji projekata njihovi klijenti uvek budu korak ispred i u zadatim okvirima budžeta, izborom optimalnog rešenja.

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Bojan 19.04.2021.
Biće da su pojedinci to već odradili...o tr...
Katarina 18.04.2021.
Kada i gde se moze konkurisati za subvencij...
PERA 17.04.2021.
Kada I gde mogu da konkurisem
Milan 17.04.2021.
Ljudi, prvo pažljivo pročitajte vest pa ond...
Sasa 17.04.2021.
Molim vas obavestite kad je prijava za subv...