IZOLACIJA-468X60-BANNER
SION NET
SION NET
11070 NOVI BEOGRAD, SRB
BULEVAR ZORANA ĐINĐIĆA 73

011 3018 834
011 2120 173
011 2120 173

SION NET

Sion Net d.o.o. Beograd je distributerska kompanija sa velikim iskustvom u plasmanu ICT i elektroopreme na teritoriji Srbije, Crne Gore, BiH i Makedonije. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu Sion Net je uspeo da obezbedi ponudu proverene i najkvalitetnije pasivne i aktivne mrežne opreme, kao i sistema za neprekidno napajanje, VoIP uređaja, opreme za kontakt centre, IP kamere, distribuciju napajanja, kabinete i rack-ovsku opremu, opremu za kablovski razvod, veliki asortiman prateće opreme, alata, vezica, sistema za obeležavanje, kao i opreme za merenje i testiranje.

Sion Net je distributer mnogih renomiranih svetskih kompanija. Izdvajaju se:  AFL Hyperscale, Allied Telesis, Allocacoc, APC, Atlona, Bachmann, Belden, Belkin, Canovate, Conteg, Dietzel-Univolt, Eissound, Intenso, KEline, Leviton (Brand-Rex), Linksys, Panduit, Poly, Red Lion (N-Tron), Snom, Synology, Teltonika, Tiandy, 3CX, 3P Design...

Na polju građevinskih infrastrukturnih sistema izdvaja se austrijski proizvođač Dietzel Univolt sa programom rebrastih gibljivih creva, glatkih tvrdih cevi i dodataka u svim varijantama izvođenja (jedini sa Lloyd sertifikatima za HF program). Takođe, u ponudi su i razne vrste dozni i kutija, fazonskih elemenata kao i kompletan program razvoda za kablove u armiranom betonu.

Program Bachmann, sa svoja četiri segmenta proizvoda – Facility Solutions, Installation, Kitchen Solutions i IT Power Solutions, nudi veliki izbor priključnih kutija u enterijeru, razvodnih šina, kao i pametnih i upravljivih sistema razvoda i napajanja. Proizvodi ovog proizvođača nalaze primenu u domenu izgradnje i opremanja pametnih i energetski efikasnih stambenih i poslovnih objekata.

Sion Net je distributer APC by Schenider Electric monofaznih i trofaznih UPS uređaja, serverskih i mrežnih rack ormana i prateće opreme iz oba segmenta ovog renomiranog proizvođača.

Kompanija Sion Net nudi prepoznatljiv kvalitet opreme i podršku, uz izbor optimalnog rešenja u zadatim okvirima budžeta, doprinoseći time da u realizaciji vaših projekata uvek budete korak ispred.


Facebook: https://www.facebook.com/Sion-Net-doo-488398028037782/
Linkendin: https://www.linkedin.com/company/sion-net?trk=top_nav_home