INFONET-468X60-BANNER
SION NET
SION NET
11070 NOVI BEOGRAD, SRB
BULEVAR ZORANA ĐINĐIĆA 73

011 3018 834
011 2120 173
011 2120 173

SION NET

Sion Net d.o.o. Beograd je Value-Add distributer sa pouzdanom i razgranatom distributivnom mrežom partnerskih firmi i velikim brojem zajedničkih uspešno realizovanih projekata na srpskom i regionalnom tržištu. Sa više od 20 godina prisustva na tržištu, Sion Net je stekao dragoceno znanje i iskustvo koje mu omogućava da vam pruži savete, značajne informacije i sveobuhvatan uvid u globalne trendove koji imaju direktnu primenu i na lokalnom tržištu.

Linija proizvoda kompanije Sion Net uključuje: Rešenja za data centre, bakarne i optičke kablove, mnogobrojne proizvode za strukturnu kablažu, mrežne stalke i ormane, rutere, mrežne svičeve, medija konvertere, primopredajnike, bežične pristupne tačke, KVM svičeve, mono i trofazne UPS-eve, niskonaponsku elektrogalanteriju, jedinice za distribuciju struje (PDU), rešenja za video nadzor, mrežne alate, opremu za testiranje mreže, kablovske vezice i proizvode za obeležavanje.

Ovom prilikom izdvojićemo samo one koji su najčešći izbor projektanata u građevinskoj industriji.

GEWISS je međunarodni lider u proizvodnji sistema i komponenti za niskonaponske električne instalacije. Pored sistema za automatizaciju kuća i zgrada, video komunikacionih sistema, GEWISS proizvodni portfolio uključuje i sisteme za distribuciju i zaštitu električne energije, kao i sisteme gradskog, stambenog, uličnog, industrijskog i nužnog osvetljenja.

Na polju građevinskih infrastrukturnih sistema izdvaja se i austrijski proizvođač Dietzel Univolt sa programom rebrastih gibljivih creva, glatkih tvrdih cevi i dodataka u svim varijantama izvođenja (jedini sa Lloyd sertifikatima za HF program). Takođe, u ponudi su i razne vrste dozni i kutija, fazonskih elemenata kao i kompletan program razvoda za kablove u armiranom betonu.

Program Bachmann, sa svoja četiri segmenta proizvoda - Facility Solutions, Installation, Kitchen Solutions i IT Power Solutions, nudi veliki izbor priključnih kutija u enterijeru, razvodnih šina, kao i pametnih i upravljivih sistema razvoda i napajanja. Proizvodi ovog proizvođača nalaze primenu u domenu izgradnje i opremanja pametnih i energetski efikasnih stambenih i poslovnih objekata.

Sion Net je distributer APC by Schenider Electric monofaznih i trofaznih UPS uređaja, serverskih i mrežnih rack ormana i prateće opreme iz oba segmenta ovog renomiranog proizvođača.

eisSound je španska kompanija osnovana 1993. godine, koja proizvodi najkompletnija audio rešenja za integrisane audio sisteme u javnim objektima, sa mogućnošću prilagođavanja specifičnim zahtevima svakog objekta, njegovoj okolini i elektroakustičkim karakteristikama.

Schneider Electric obezbeđuje digitalna rešenja u oblasti energetike i automatizacije koja nalaze primenu u domaćinstvima, zgradama, infrastrukturi i industriji.


Linkendin: https://www.linkedin.com/company/sionnetbelgrade

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCksirUOeR0tfiqAP1yRVTxA/videos

Facebook: https://www.facebook.com/people/Sion-Net-Belgrade/100063586903195/