SION NET
SION NET
11070 NOVI BEOGRAD, SRB
BULEVAR ZORANA ĐINĐIĆA 73

011 3018 834
011 2120 173
011 2120 173

SION NET

Sion Net d.o.o. Beograd je distributerska kompanija sa velikim iskustvom u plasmanu ICT i električne opreme na teritoriji Srbije, Crne Gore, BiH i Makedonije. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu Sion Net je uspeo da obezbedi ponudu proverene i najkvalitetnije pasivne i aktivne mrežne opreme kao i sisteme za neprekidno napajanje, VoIP uređaje, opremu za kontakt centre, distribuciju napajanja, kabinete i rack-ovsku opremu, opremu za kablovski razvod, veliki asortiman prateće opreme, alata, vezica, sistema za obeležavanje, ali i opreme za merenje i testiranje.

Sion Net je distributer mnogih renomiranih svetskih kompanija. Izdvajamo neke: Panduit, Allied Telesis, Netgear, APC, Legrand UPS, Bachmann, Synology, Belden, Dietzel-Univolt, Leviton (Brand-Rex), KEline, Optronics, Canovate, N-Tron, Plantronics, Conteg, Jabra, Snom, Allocacoc, 3P Design...

Njihov osnovni moto je: Premium Networks.

U skladu sa svetskim trendovima, težište tehnologije novije generacije će biti na Data Centrima i optičkim telekomunikacijama. Sion Net, lagerom i ponudom pasivne mrežne opreme već uveliko stvara teren za ovu bitnu tranziciju na teritoriji Srbije.

S druge strane sa svojim principalima deluju i na polju građevinskih infrastrukturnih sistema. Izdvaja se kompletan Dietzel Univolt program rebrastih gibljivih i glatkih tvrdih cevi i dodataka u svim varijantama izvođenja (jedini sa Lloyd sertifikatima za HF program). Takođe, u ponudi su i razne vrste dozni i kutija, fazonskih elemenata kao i kompletan program razvoda za kablove u armiranom betonu.

S programom Bachmann, podeljenom u četiri segmenta proizvoda – Facility Solutions, Installation, Kitchen Solutions i IT Power Solutions, nude veliki izbor priključnih kutija u enterijeru, razvodnih šina, kao i pametnih i upravljivih sistema razvoda i napajanja. Proizvodi ovog proizvođača nalaze primenu u domenu izgradnje i opremanja pametnih i energetski efikasnih stambenih i poslovnih objekata.

Sion Net je i distributer APC by Schenider Electric monofaznih UPS uređaja, serverskih i mrežnih ormana i prateće opreme iz oba segmenta ovog renomiranog proizvođača.

Legrand UPS program modularnih i monolitnih trofaznih uređaja upotpunjuje celokupnu ponudu. Sada se u portfoliju Sion Neta nalaze i tehnički najsavremeniji uređaji raznih snaga i izrade, iz serija „Keor Line RT“ (1000-3000kVA), „Megaline“ (1,25-10kVA), „Trimod“ (10-60kVA), „Archimod“ (20-120kVA), i „Archimod 2“ (do 480kVA).

Objedinjeno na jednom mestu, kroz prepoznatljiv kvalitet opreme i usluga, nude i podršku i konsultanske usluge koje će doprineti da u svakodnevnoj realizaciji vaših projekata uvek budete korak ispred i u zadatim okvirima budžeta, izborom optimalnog rešenja.

U domenu IP orijentisanih servisa – Interneta stvari (Internet of Things) njihov zaštitni znak su strukturni kablovski sistemi.

Misija kompanije Sion Net je da bude najbolja.


Facebook: https://www.facebook.com/Sion-Net-doo-488398028037782/
Linkendin: https://www.linkedin.com/company/sion-net?trk=top_nav_home