PRIJAVA-468X60-BANNER
WABIS
WABIS
28330 WODZISLAW, POL
LANY 66


WABIS

Wabis - krovne membrane i krovna oprema

Wabis je proizvođač i distributer visokokvalitetne krovne opreme sa pepoznatljivom pozicijom na poljskom I inostranom tržištu.

Od osnivanja firme 1999 godine projektuje i stvara proizvode za krovove. Trenutno ponuda obuhvata oko 400 proizvoda namenjenih klijentima u više od 30 zemalja sveta.

Infrastruktura, moderne mašine i kvalifikovano osoblje omogućavaju i individualna rešenja tj. proizvode prilagođene očekivanjima kupaca.

Sprovođenjem istraživanja kao i korišćenjem sopstvenog iskustva kao i mišljenja i očekivanja partnera, koji zajedno sa kompanijom oblikuju tržište krovnih pokrivača sistematski uvodi nova, pojedinačna rešenja i unapređuje postojeće proizvode.

Misija: Proizvodimo i prodajemo takav krovni pribor i membrane, tako da krov može dugi niz godina ispunjavati svoju funkciju.

Kvalitet: Naši proizvodi ispunjavaju visoke zahteve specijalista

Prioritet kompanije je proizvodnja visokokvalitetnih specijalizovanih krovnih proizvoda koji će zadovoljiti zahteve kupaca i garantovati trajnost krova.

Sirovine kao i proizvodi koje proizvodi podležu strogoj kontroli u kompanijskoj laboratoriji. Ovo je garancija održavanja najviših parametara. Kvalitet WABIS-a potvrdile su značajne sertifikacione kuće – raspolaže i sa sertifikatima o kvalitetu: CE, BBA.

Odabrane sirovine, moderan dizajn i napredne proizvodne tehnologije garantuju trajnost, sigurnost i visoku estetiku proizvoda.

Partner u Srbiji je firma Kvatro iz Beograda, koja u svom asortimanu između ostalog ima i najkvalitetnije krovne membrane iz PROffesional segmenta (Climateq PRO 210; 180 i 150gr/m²).